Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

aramıza hoş geldiniz ilyas bey tabiki aramızda hızlı giden arkadaşlarımız var
daha form tutmamış arkadaşlarımızda var örnek vereyim bendeniz 107 kiloyum
performans turları olacaktır gezi turlarıda olacaktır gurubtaki çoğu arkaşlarımız
eski zaten bizimle beraber performansınız artacaktır gezi turlarına katıla katıla
bizimle tanıştığınızda kendi eksiklerinizi göreceksiniz koltuk ayarından tutunda
düz yolda dahi hangi viteste yorulmadan gidilir vücudumuz yola nasıl alışır
hepsi zamanla gelecektir tekrardan hoş geldiniz daha gurubun tur düzeni oturmadı aslında. gurubumuzun mazisi iki yıllık var fakat bir aksilik sonrası bütün mesajlarımız silindi hayırlısı olsun tekrardan hoş geldinizzzzzzzz

Scudo
@ilyas yiğit

Yakında form tutmaya başlarız gerçi ben bisikletim parçaladım büyük kısmını
satıyorum fakat yenisi bir haftaya kalmaz gelir arkadaşlar sağ olsunlar
bütün bisikletler benimdir !!!!!!!!!!!!!
ilk beş turu sahilde gop sarıyer yaparsak düz yolda açılırız size çok gelebilr diye düşünmeyin aynı durumdayız merak etmeyim ömrümde bu kiloya çıkmamıştım yağmurlar bozdu bizi bisiklet gelsinde bir ayda hedef 7 kilo vermek
inşallah arkadaşlarla beraber gezi turu yapacağız sonra onlar performans yapsınlar değilmi!!!!!!!!!!!!!!!!

@ilyas yiğit

önemi yok dostum
3 - 5 kez uzun tur binersin kararlı olursan 5. turda kadanslı gidenlerin rüzgarında gelebilirsin
ama fazla boşluk vermeyeceksin benim gibi ayda bir binersen kimseye yetişemezsin :D
gezi turu diye çıkıp sonradan bir iki arkadaşın gazıyla performans turu da olabiliyor
lakin bizde kimse arkada bırakılmaz birisi eşlik eder sana
en başta ben
katılımını bekliyoruz

şu an itibari ile kararlaştırılan bir tur duyurusunu yapmak istiyorum boşta olan ve neti takip eden kişiler olması ihtimalini düşünerekten 45-60 dk sonra bülent abinin dükkandan hareketle yuksek ıhtımalle florya turu yapılacaktır DUYRULUR!!!

örtmen olmak varmış dünyada be
ecovit emmim örtmen acıgı var dıye sene 97 de herkesı ortmen yapıyordu bı pedagojık formasyon dersı marmara unı de tamamdır
kac arkadasımız ortmen oldu bız sap gıbı tam gun calısıyoz
ahh kafam ahhh
ondan sonra boyle turları netten takıp et
aaaah ah

@oğuz tüm

beni hiç itmedi alındım şimdi ben hasta oldum yolda kaldım hiç itmediler ya
kilodan doflayı galiba ne dersinnnnnnnnn.....:violent-s

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
abi seni itmeyiz çekeriz. ;) herkze ii geceler .. ben hızımı alamadım sabah kalkış saatime göre belli istikametlere yöneleceğim. aklımdan geçen bazı yerler silivri, ormanlı , izmit ,,, hava durumuna baktım kuzey kuzey doğu rüzgarlı diyor.. Bu sebebten enerji varken gidiş yönümü rüzgara karşı olacak şekilde izmit tarafına düşünüyorum.. ama sabah ola hayrola demişler.. uyuya kalmazsam bu yönlerin birine gidecem.

• Beğen
Tepkiler: cengizakgün
baran gelir belki o taraflar belki forumdan çıkar sana bir arkadaş ne dersin
kankan çalışıyor izmit yakın değil mi bu gün gazınızı alamadınız galiba vay halimize vaz geçecem bu gidişle x9 faln filan

Geri