Ali Bozyılan
Üye
- Tepki
- 3
Arkadaşlar bu sene geçti artık fakat bu sene bisikletimi alıp teçhizatları toplayıp seneye bahara doğru okuluma bisikletle gitmek istiyorum Ders 8 de başlıyor fakat perşembe ve salı günleri sırasıyla 11.10 ve 10.10 da başlıyor derslerim. Şimdi sorularım şunlar : Google maps ten kendime bisikletle gideceğim rotayı ayarladım ((link)) Bu rotayı telefonuma atıp navigasyon aracılığı ile okula gitmek istiyorum fakat telefonum android olmasına rağmen Google Maps yok. Telefondan bu rotayı nasıl takip edebilirim ? Telefonda Ulysse Pro var fakat onu daha tam çözemedim (Önceden free versiyonu kullanıyordum). Yardımcı olursanız sevinirim . Ek olarak bir keresinde kavacık a çıkıp oradan üsküdara gitmiştim toplam 20 km yi dinlene dinlene ortalama 15 km hız ile 2 saatte gitmiştim fakat biraz yoruldum diyebilirim. Kondisyonumu 20-40km yi rahat gidebilmek için ne kadar çalışmam gerek ? Zaman bol (nede olsa seneye yapacağım) . Eğer rotamın üzerinde aynı okula gittiğimiz biri varsa bana eşlik ederse mükemmel olur.