Scudo Sports

Google Kapandı mı?

Goflet

Forum Bağımlısı
Tepki
1.583
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Google'a şu an giremiyorum... komple yasaklandı heralde:))

bunuda gördüm ya artık ölsemde gam yemem..

Scudo
Bana kalırsa yasaklanmamıştır. sadece google açılmıyor yani bazen diğer sitelerde de oluyor bu durum. Belkide yapılanma aşamasındadır. Ben dns ayarlarını değiştirmiştim. Eğer yasaklansaydı girebilirdim...

dns den değil direk ipleri engelliyorlar..bu durumda dns i istediğin kadar değiştir yinede giremessin.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Uzuncezar
@onurcan tokuş

10 dk öncesine kadar bende girebiliyordum sorunsuz. Ama şimdi açılmıyor. Arka planlardan bazıları çok güzel olmuş renk gelmiş google'a...:)

bir sorun var arkadaşlar...er yada geç sizide etkileyecek...birçok arkadaşımla ve şirketle görüştüm..birçok yerden girilemiyor

Bendede açılmıyordu bi yarım saat öncesine kadar ama şimdi düzeldi ve çok güzel bir arka plan yapmışlar.Bir kaçta güzel birşey eklemişler.

Evet benimde açılmıyordu sabahtan. Şu an açıldı. Yeni arkaplan bile koymuşlar. Sabah daha farklıydı :D Çiçek tarlası mı neydi :D

Arka plan uygulaması yapıldığından dolayı bir süre erişime kapattılar google yi..

Tekrar bir sorun var galiba giremiyorum şu an :(

bende bir sorun yok. dün de yoktu.
demek ki sorun her yerde değil bazı yerlerde. ya da bir kısıtlama filan var

DNS ayarlarınızı değiştirdiyseniz açmıyor
208 67 222 222
208 67 220 220 bunu deneyin.

Çok uzunmuş. :)
Ben de daha kolay, akılda kalan bir DNS vereyim:
8.8.8.8
8.8.4.4

Eski DNS ayarlarımı kullanamaz oldum. Bir şekilde iptal olmuştu, hiçbir site açılmıyordu. Google vs sitelere giremiyorsanız DNS ayarları ile ilgili olabilir.

Şu an girebiliyorum. Dns hatası falan yazıyordu ama kendi kendine düzeldi :) İlgileriniz için teşekkürler.

Geri