Scudo Sports

Google Earth Pilotluğu

Volkan Çağlar

Forum Demirbaşı
Tepki
356
Dünya ve uzayı izlettiren Google Earth, uçuş similatörünü devreye soktu.

Dünyadan sonra kullanıcılarına uzayın derinliklerini de izlettiren Google Earth, şimdi de uçuş similatörünü sessiz sedasız devreye soktu.

Belirlenen şehirlerden havalanıp F16 ya da SR22 tipi uçaklarla dünyanın üzerinde uçabilmek için programın son sürümünü yüklemeniz yeterli.

Google Earth açıkken ctrl+alt+a tuşlarına bastığınızda uçağınızı seçiyorsunuz. Deneyimsizler için iki uçağı da kullanmak pek kolay değil, ama F16 özellikle daha zor.

Kaynak: intenethaber.com

Scudo
Programın 4.2 sürümü gerekiyor. Bilgisayarınıza indirmek için : (link) adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca bu sürümde uzaydan Hubble teleskopu ile alınmış görüntülerde var. Artık sadece dünya yüzeyini izlemiyoruz. Gökyüzündeki yıldızları, galaksileri, bulutsuları vs. de görmemiz mümkün. Güneş sistemimizdeki gezegenlerin hangi tarihte hangi konumda oldugunu, ayın hareketlerini, takım yıldızlarını incelemek için çok iyi bir kaynak.

@propcadmin

Üstteki "Tools" menüsünden similatörü başlatabiliyorsunuz.

uçmak güzeldir,şimdi deneyecem bakalım nasılmış :)

İndiriyorum hade bakalım..:)inş yaparım...ayrıca çok teşekkürler.

malsef benimki dx testinden geçemedi yane kart çok eski :( sizinde dx9 altı bir kartınız varsa açmayabilit yada görüntü kötü olabilir...

ben yükledim fakat tools menüsünde öyle bişey bulmadım daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim. tşkler

@bisiklet_tutkunu_engin

Tools menüsünde hemen gözükmüyor. Öncelikle bir kez "Ctrl+Alt+A" tuş kombinasyonu ile açmanız gerekiyor. Ama bunuda hemen açmıyor. Ben 5 dakika kadar sürekli bu 3 tuşa bastım. Biraz acaip birşey. Birkez açılınca tools menüsüne yerleşiyor.

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
Ppeki uçağı kaldırabilen var mı? çok güzel bir şeye benziyor ama kaldıramadım bir türlü ltfn yardım edin.

uçağı istanbulda boş bir araziye indirdim:)
sol alt köşedeki 4 çubukla yönlendiriyosunuz
soldaki çubuk hızınız(pageup tuşu ile artıyor page down tuşuyla azalıyor)üstteki çubuk kanat kontrol (sağ sol tuşu ile kontrol)
alttaki çubuk uçağın arkası oda shift+ sağ sol tuşlarıyla kontrol ediliyor
sağdaki çubuk ise uçağın burnu oda yukarı aşşağı ok tuşlarıyla kontrol ediliyor

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
ctrl - alt - a kombinasyonuna gerek yok. sadece ctrl ve a' ya basarsanız ve o sıradaki durumunuz yerden yüksek bir yer ise direk uçakla uçarken uçağın ( uç uç uç:D) içindeki konuma yerleşiyorsunuz. çok değişik bir cümle oldu mazur görün..

Evet artık googlea yeni bir slogan gerek..

"RedBullu bırakın Google kanatlandırır :) "

Flight similatorü oynayıp uçağı kaldırında göreeyim sizi :D
Ben anca motorları çalştırmayı becerebilmiştim ama hiç ilerletemedim:mad:

açar açmaz ctrl+a yaptım uçağımı seeçtim f16 yı :D
ama çok yavaş bide kontroller berbat ama en azından uçak kullanma hissi biraz veriyo

Haliçe çakıldım ::D:D:D:D

@sertacr88

Fligh simulation gerçek bir simülasyon ve çok detaylı.Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.Flap ları 30 derece yapın ve full gaz verin kendi kalkar.Maharet kırmadan indirmekte.

Geri