Scudo Sports

Gölyazı turum( Bol Mersedesli , komikli)

@alper 76
Sagol patron evet ben gulumseme ozurluyum daha dogrusu durup dururken foto cekilmek icin gulumsemeyi beceremiyorum

Biliyordum işte. Bu adamda bir sıkıntı var diyordum. Kendisi itiraf etmiş.:koptum:
Başkan eline koluna sağlık. Yine yapacağını yapmışsın. Uzun zaman oldu şöyle güzel bir tur yazını okumayalı.
Keh küh işini bırakta bir tur yazısı kaleme al. :harika:

Scudo
Biliyordum işte. Bu adamda bir sıkıntı var diyordum. Kendisi itiraf etmiş.:koptum:
Başkan eline koluna sağlık. Yine yapacağını yapmışsın. Uzun zaman oldu şöyle güzel bir tur yazını okumayalı.
Keh küh işini bırakta bir tur yazısı kaleme al. :harika:

Yılda 1 tura çıkıyor 1 yılda ekmeğini yiyor :)

Abi bu adamın sıkıntısı aramaya bu kadar uğraşmana gerek yoktu bana sorsan ben söylerdim. Mesela mario abi küçükken ailesi çocuk arabası alamamış hep bim poşetinde gezdirmişler :D

Abi bu adamın sıkıntısı aramaya bu kadar uğraşmana gerek yoktu bana sorsan ben söylerdim. Mesela mario abi küçükken ailesi çocuk arabası alamamış hep bim poşetinde gezdirmişler :D
Yeni görüyorum bu kendi aranızda yaptiginiz dedikodulari yaa hshshshs

Orda bir yerde ağlayan çınar vardı çok saçma bir hikayesi var tamamen turist çekmek için yazılmış hikaye tur sırasında uğramıştık tabi turu motorla yapmıştık biz. Gölyazının tamamı beton orman olmuş tur yapılacak doğallığı kalmadı değmez pedal çevirmeye.

Geri