Scudo Sports

Göller yöresinin iki şirin ili Burdur-Isparta arasında küçük bir tur

m.varolfb

Forum Bağımlısı
Tepki
1.011
Selam arkadaşlar,
son zamanlarda düğünler, tatil falan derken bisiklet olayını ihmal ettiğimi düşündüm ve Burdur-Isparta gezisi yaptım, Ispartada bulunan ilkokul öğretmenimi ziyaret ettim çok güzel oldu.

Burdur'dan çıkışım
(link)

biraz ilerde Askeriye köyü
(link)

yol yeni yapılmış biraz kötü çakıl taşları çok fazla özellikle bisikletin gideceği tarafta
(link)(link)

malesef Burdur Gölü kuruyor
(link)

Isparta il sınırına giriyorum ve yol güzelleşiyor. Bu arada Burdur-Isparta arası yol bölünmüş yol ve sürücülere büyük kolaylık sağlıyor.
(link)

yola devam...
(link)

Yunus Emre'nin türbesinin bulunduğu yere dair bir çok iddia var bu yerlerden biri de Isparta'nın ilçesi Gönen
(link)

Göltaş Çimento fabrikası
(link)

fabrikadan sonraki yokuş, güneş de kendini göstermişti bir hayli, zorlandım biraz burada...
(link)

ve güller diyarı Ispartadayım
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

ilkokul öğretmenimi ziyaret ettikten sonra Burdur'a dönüyorum. Vazgeçilmez içeceğim maden suyu
(link)

Tıp Fakültesi
(link)

(link)

ağaçların arasında tatlı bir iniş
(link)

(link)

tekrar Burdur il sınırlarındayım.
(link)

(link)

Burdur Gölü
(link)

yol üzerindeki sayılı çeşmelerden biri, fotograf çektikten sonra hemen çeşmeye gittim ama malesef su akmıyor...
(link)

Burdur'dayım annemin yemeklerini yemek için hızlanıyorum, bir turun ardından kendi evime gitmemek gayet güzel...
(link)[

toplam yol:112 km

Scudo
vay....ne günlerimiz geçti oralarda...tekrar görebilmek çok güzel...
emeğine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Paylaşım için teşekkürler.
Yalnızlığın tadını çıkarmışsınız.
Oto-foto'lar için de tebrikler. :)

• Beğen
@Yunus Emre POLAT

Çok fazla çekemedim aslına bakarsanız; ama diğerlerini de ekliyorum şimdi.
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Mesut Girgiç

teşekkür ederim Mesut Bey, oto fotosu fazla olmuş biraz :) ama malesef Isparta'da pek bisikletli göremedim ve üzüldüm, oysa Konya'da 7'den 70'e herkes bisiklete biniyor...

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@çağdaş efe

çok değil saat 5'te çıktım yola dönüş daha keyifliydi açıkcası.

Tebrikler güzel bir tur olmuş..sıcaktan dolayı baya zor olmustur tahminimce :)

• Beğen
Adana da yaşayan bir Burdur lu olarak Burdur a ait fotoğraflar görmek güzel, ayaklarınıza sağlık, Burdur - Isparta arasındaki kısa dağ yolundan gelip gitmek de zevkli olurdu, hem manzaralı, hem sakin...

@Mert Kabtan

teşekkürler...
sabah ve akşamüstü pedalladığım için sıcak çok etkilemedi açıkcası,

Tebrikler.Aynı zamanda başarılar.

• Beğen
@herbil

teşekkürler...
bahsettiğiniz yolda çalışma olduğu için tercih etmedim, düzeldiği zaman da ordan gitmek isterim tabi.

Tek gezmek de güzeldir. Ayağına sağlık. Gölün kuruma olayına üzüldüm. Yazık olmuş. Umarım Beyşehir gölüne bişey olmaz. Zira ben gördüğümde tarım için tahliye yapılıyordu.

• Beğen
Geri