Scudo Sports

Göktürk

Scudo
Sariyer sahil tarafindan belgrad mesire alanlarina giderken yolun solunda bisikletci var.ancak fiyat olarak ne istiyor bilmiyorum

Arkadaşlar, Göktürk ten halen aktif sürenler varmı? Bende katılmak isterim. Göktürk ve Kemerburgaz çevresinde yol bisikletine binen arakdaşlar var olduğunu biliyorum, sadece tanışma fırsatım olmadı.

Beraber tur yapmak için buluşabilirmiyiz?

Selamlar.
Hasan

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Selamlar Kağıthane Bisiklet Grubu(KBG) facebooktan takip edebilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Hasan 11sp Selamlar, zaman zaman ormana giriyorum düşük tempo ile, uygun olduğumuzda beraber de çıkabiliriz, ilgilenirseniz özelden ulaşabilirsiniz.

Selamlar, ne tur bisiklet sürüyorsunuz? Dağ / Yol?
Bende her ikisi'de var, sadece yol bisiklete daha fazla biniyorum.

Göktürke giden olursa orda güzel bir tavukçu var yemeden evinize dönmeyin pişman olursunuz.

Merhabalar;
Yaklaşık 1 ay kadar önce aldığım Trek DS8.4 ile Göktürk'te evimden çıkışlı zaman zaman Göktürk/Kemerburgaz'da ve Göktürk Belgrad Ormanı hattında, zaman zaman ise aracıma yükleyip Yeniköy/Sarıyer veya Yeniköy/Kuruçeşme parkurunda spor ve keyf kombinasyonunda yol yapmaya çalışıyorum;

Bu cumartesi/pazar? :)

Selamlar.

Ben de Göktürk’e taşınınca bisiklet almaya karar verenlerdenim :)

Gerçi henüz almadım ama bu yaza kadar hallederim herhalde.

Bugün fitness’ta kendimi denedim. O gençlikteki aralıksız 40-50 km bisiklet sürdüğüm günler geride kalmış gibi ama arada çıkıp kısa gezintiler yapsam yeter yoğun iş temposu arasında :)

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Selamlar.

Ben de Göktürk’e taşınınca bisiklet almaya karar verenlerdenim :)

Gerçi henüz almadım ama bu yaza kadar hallederim herhalde.

Bugün fitness’ta kendimi denedim. O gençlikteki aralıksız 40-50 km bisiklet sürdüğüm günler geride kalmış gibi ama arada çıkıp kısa gezintiler yapsam yeter yoğun iş temposu arasında :)
Yaşlı mısınız sanki? 37 yazıyor sayfanızda. Doğruysa alışana kadar bekleyin. Sonra sizde şaşırırsınız 😌.

göktürk bisiklete binmek için harika bir yer. belgrad ormanı dibinde hemen. orman yolunda sürmek çok güzel oluyor.

eskiden gezme rotamız oralardı. eyüpten göktürke geçer, ormandan sarıyere inip sahilden geri dönerdik fatihe, esenlere.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bakın bura küçük yer arkadaş çıkmayalım sonra 😂😂 en kötü cuma namazında ya da marketlerde karşılaşmışızdır zaten.

Ben de buralardayım, genelde Bahçeköy, Sarıyer, Bahçeköy, Kemerburgaz, Göktürk şeklinde dönüyorum...

Göktürk'te sadece Yeşil Bisiklet var gördüğüm kadarıyla. Bahçeköy'deki Trek korona sebebiyle kapamış dükkanı. Var mıdır yakınlarda tavsiye edeceğiniz başka bisikletçiler?

@Robinson Crusoe yeşil bisikletten memnun musunuz peki? Buralarda çok seçenek yok zaten.

Geri