@emre arıkan
Sevgili Emre Arıkan
Önceki yıllarda Bey dağlarının zirvelerine ve Kızlarsivrisi ile Tahtalı zirvelerine de defalarca çıkmıştım. Teleferik kurulduktan sonra bir daha asla çıkmam Tahtalı'ya
Bana göre Tahtalı'ya Teleferik facia bir olay. Tam anlamıyla rant uğruna doğa katliamı. Alplerde 1950-1980 yılları arasında dağcıların zor anlarda sığınmaları için rotalara yapılan dağ evlerini bile dağların bakirliğini bozdukları için yıkıyorlarken, Teleferiği dağların belli bölgelerine sadece yaklaşım amaçlı kullanıyorlarken
Bizde sırf manzarası güzel olduğu için ve birilerine peşkeş çekilip, o müstecirler de fahiş fiyatlarla hizmet versinler diye tam zirveye teleferik yapmak kelimenin tam anlamıyla bir doğa katliamıdır. Tıpkı Göcek koylarını imara açmaya çalışmak gibi. Bu işlerin yanlış olduğunu öğreneceğiz bizde toplum olarak ama,ağır bedeller ödeyerek öğrenmek çok kötü. Selam ve sevgilerimle..
@ERTAN27
Selam Ertan
Bu içten ve samimi duyguların için çok teşekkürler. Gpa'ya katılmanı ve orada karşılaşmayı ben de çok isterim. Tekrar teşekkürler.