Scudo Sports

Gökova ve Kıyıdan Marmaris - Antalya

Ne kadar güzel bir tur olmuş... İmrenmemek mümkün mü?.. Tüm dostlar bir arada... Bu turda olamadığıma gerçekten üzüldüm... Paylaşımlarınız için teşekkürler... Yeniden görüşebilmek dileğiyle...

Scudo
@emre arıkan

Sevgili Emre Arıkan
Önceki yıllarda Bey dağlarının zirvelerine ve Kızlarsivrisi ile Tahtalı zirvelerine de defalarca çıkmıştım. Teleferik kurulduktan sonra bir daha asla çıkmam Tahtalı'ya
Bana göre Tahtalı'ya Teleferik facia bir olay. Tam anlamıyla rant uğruna doğa katliamı. Alplerde 1950-1980 yılları arasında dağcıların zor anlarda sığınmaları için rotalara yapılan dağ evlerini bile dağların bakirliğini bozdukları için yıkıyorlarken, Teleferiği dağların belli bölgelerine sadece yaklaşım amaçlı kullanıyorlarken
Bizde sırf manzarası güzel olduğu için ve birilerine peşkeş çekilip, o müstecirler de fahiş fiyatlarla hizmet versinler diye tam zirveye teleferik yapmak kelimenin tam anlamıyla bir doğa katliamıdır. Tıpkı Göcek koylarını imara açmaya çalışmak gibi. Bu işlerin yanlış olduğunu öğreneceğiz bizde toplum olarak ama,ağır bedeller ödeyerek öğrenmek çok kötü. Selam ve sevgilerimle..

@ERTAN27

Selam Ertan
Bu içten ve samimi duyguların için çok teşekkürler. Gpa'ya katılmanı ve orada karşılaşmayı ben de çok isterim. Tekrar teşekkürler.

@Süleyman Şatır

Sevgili Suleyman Abi ve Ramazan

Iki sene once beraberce Fethiye'ye kadar yaptigimiz o guzel turun bir benzerini bu sene baska bir ekiple yaptik. Hatta Fethiye'de ayni lokantada kulaklarinizi cinlattik. Keske iki ekibi, zamani durdurarak birlestirebilseydik.

Selamlar

@OzzYMKL

Sevgili Ozan kardeşim..
Ben de seninle tanışmak istiyorum.Birlikte tur fikri de çok cazip. Neden olmasın diyorum.İçten dileklerin ve övgü dolu sözlerin için de çok teşekkürler.Görüşmek üzere..

sevgili ibrahım hocam cok güzel bir tur senın ahmet mumcunun ,ozan eroglunun,evrim yiğitin kayhan özogulun ellerinize ve padellarınıza sağlık marmariste sizi yolcu edemedik ama ozan hocam benı aradı tur çok güzel geçmiş güzel paylaşım cok sagolun

Güzel bir tur, çok doyurucu bir paylaşım.
Ekran başında pedal çevirmiş gibi oluyor insan.

Foto çeken ellerinize pedal çeviren dizlerinize sağlık olsun. :)

Usta pedallarımızdan haber almayı onları fotoğraflarda bile olsa görmeyi ne kadar özlemişiz. Şu sıkıcı kış günlerinde güzide bisikletcilerimiz vakit bulabilseler de önümüzdeki bahar ayları ve sonrası için tur planları yapan bisikletcilere deneyimlerini aktarabilseler. Tabii Serkan Taşdelen, Feyyaz Alaçam, kaza sonrası turlarına ara vermek zorunda kalan Gizem Altın ve eşi Bryan ve diğerleri... Hepsinin yazılarını özledik. Teşekkürler İbrahim bey güzel paylaşımınız ve emekleriniz için. Sevgilerimle.

Selam Ibrahim Bey,

Yine harika bir turu imrenerek bize okuttunuz.Gurubunuz harika , herhalinizden ne kadar iyi gectigini yansitiyor resimler. Bir cok turda sizinle pedalladik. Bu sene de ayri Gokova turlarindaydik.Bizden de bir gurup Koycegiz'e kadar uzattik ama keske diyorum aklim kalmadi desem yalan olur.

Gecen yillar da yuruyerek yaptigimiz yerleri sizden yeniden gormek o gunleri hatirlatti .Baska turlarda pedallamak dilegi ile.

İbrahim Abi; 6 Gün mükemmel bir tur olmuş; Fotolar çok güzeldi be Abi; :) Paylaşımınız için çok teşekkürler Abi; Elleriniz dert; ayaklarınız pedalsız geçmesin.

@cihan aksoy

Belki o arkadaslar bir yerlerde pedalliyorlardir herhalde....

selam abi
ne güzel yatıyordum yatakta kucağımda laptopla resimleri gördüm kalkan kaş arası geldi aklıma gidip ekmek arası peynirleri doldurup geldim ne deli açıkıp üşümüştük elim ayağım kesilmişti o otobüs olmasaydı ne yapardım bilemiyorum. Harika bir turdu geçen hafta bursadaydım bizim kurtarma ekiplerine eğitim verdik ama her gece eğitim ve tatbikat vardı arayamadım bile baharda mehmet abi bir yerlere gidelim dedi tarih ve yer de söyledi ama unuttum nasılsa görürüm yakında diye aramadım öğrenınce ararım ozan subat ortasında çeşme turu yapalım diyor haberin olsun Tuna turu da muhtemel 1 agustosta gelebilirsen ayarla işlerini herkese selamlar

ÇOk güzel yerleri gezmişsiniz görmediğimiz bilmediğimiz yerleri az çok tanıtmışsınız paylaşım için teşekkürler

@cihan aksoy

Merhaba Cihan.
Gecikmeli de olsa merakını gidermek istiyorum. Antalya'da bitirdiğimiz bu turun hemen ardından Evrim Yiğit Suriye'ye devam etti yılbaşına kadar da Suriye'yi turladı.Çok Güzel geçmiş turu. Ahmet Mumcu ise Önce Tayland'a ardından Malezya'ya devam etti. Şu anda halen Malezya'da turluyor. Maalesef bu sitede yasaklı oldukları için her ikisi de o muhteşem anılarını başka başka yerlerde paylaşıyorlar. BF'da mahrum bırakıldık bu yetkin bisikletçilerimizin anılarına..
Yeni projeler var bu arkadaşlarla..
Yorumunuz için teşekkürler.Görüşmek üzere..

öncelikle muhteşem turlarınızı buradan takip ediyorum ve imrenerek seyrediyorum.. ayakalarınıza sağlık.. sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.önümüzdeki 15 gün içinde ben ve bir arkadaşım datçadan başlayarak sırasıyla marmaris dalyan ölüdeniz ve kabak koyu turu yapmayı düşünüyoruz.. fakat yolları araştırdığımda marmaristen dalyana geçerken köyceğiz gölünün üstünden geçiyor yol ve bizim kondisyonumuz o yol için yetmeyebilir.. gölün altından sahil yolundan marmaristen dalyana bisikletle gideceğimiz bi yol var mıdır? varsa kolay bulabilir miyim? lütfen bize yardımcı olun.. herkese saygılar bol ve sağlıklı pedallamalar..

Bisikletinize sağlık.Çok güzel bir gezi olmuş.Kampta tuzu biberi olmuş:)Çadırda kalması ne keyif vericidir:)Özellikle hortumun olduğu resim harika.O resmi çok beğendim.Paylaşım için teşekkürler.Kazasız sürüşler...

@sunnuk69

Merhaba sunnuk69
Yıllar önce yaptığımız bir akdeniz turunda Marmaris'ten Dalyan tarafına kıyıyı takiben gitmeyi denemiştik. Fakat bir süre yol aldıktan sonra askeri bölge çıktı karşımıza ve devam edemeyip geri dönmüştük. Sanırım hala aynı durum geçerli..Bu nedenle tek yol kalıyor o da Köyceyiz gölünün kuzeyindeki yol.
Birkaç kez bisikletle geçtiğim bu yol o kadar da zorlu değil.Gözünüzde büyütmeyin. Kondisyonunuz yetecektir. İyi turlar diliyorum..

• Beğen
Tepkiler: sunnuk69
Geri