İrfan Aşıroğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 575
- Bisiklet
- Whistle
Değerli arkadaşlar turumuzun bu bölümünde bodrumdan Datçaya gitmek için sabah erken kalktık,ama gece bodruma gidenler bilir sabah beşlere kadar müzik sesinden uykuya dalıp, arasıra uyanarak sabahı yaptım.Sabah yine erken kalkıp çadırlarımızı topladık.Kahvaltı kumanya şeklinde feribotta verilecekti bundan sonrasını resimlerle görüntülü anlatmak istiyorum.
Bodrum zetaş tesislerinde sabah çadırda gecenin verdiği müzik seslerinden uyanma sendrumu gıdıp bıraz bendemi eğlensem acaba diyorum.Etrafa bakıyorum herkes uykuda sabah ola hayrola.....
(link)
Sabah zetaş tesisleri plajı vakıt olsa aslında denize girsek olurdu feribota yetişmemiz lazım yolcu yolunda gerek..
(link)
Zetaş tesıslerinden ayrılış güzel bır geceydi.
(link)
Bodrum zetaş tesislerinin bulunduğu koy
(link)
Ha gayret esra kardeşimiz bergamadan katılıyor.
(link)
Bülent savran hocam ve gzl bodrum koylarından biri
(link)
İngiliz arkadaş Yuong ve ben artı bodrumun gzl koylarından biri
(link)
Bodrum yat lımanı ve bodrum camisi
(link)
Bodrum yat limani feribotla datça körmen limanına iki saatlik bir yoculuktan
sonra karaya çıkıp 5 km pedal bastıktan sonra datçaya varacagız.
(link)
Bodrum yat lımanı şu an feribottayız,hareket saatini beklıyoruz.
(link)
Bodrum yat limanı
(link)
Tekırdağlı doktor murat kardeşim.Bizi böyle kalabalık bısıklet gurubu görünce meraklandı ve içındekı bısıklet sevgısını açıkladı bende onu biraz olsun heveslendırdım.Seneye nasıp olursa aranızdayım deyıp vedalaştık,inşallah seneye birlikte pedallarız....
(link)
Muğla bisiklet derneğinden birsen hanımın hakkını yememek lazım,çok çalıştı didinmi bizler için pedalda basınca hayli yorulmuş hakkıdır dinlenmek ne alırsınız,hanfendi neskafeyi çok sever çadırlarımız hep yan yanaydı sabah gözünü açar açmaz elinde nes kafesi elektrık pırızı arar su ısıtıp neskafesını yapmak ıçın bekle ben sana bır neskafe yapayım birsen hanım....:ci:
(link)
Datça deniz o kadar güzelki taşlar sayılıyor.Öğlen yemegi için datça ögretmen evındeyiz.
(link)
Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş kıymetli arkadaşımız izmir bölgesinden çiğdem hanımefendi
(link)
Eski datça şair can yücelin evi malesef kapalı olduğundan içeriye giremedik.
(link)
Eski datça can yücelin evinin kapısı saygıdeğer,kişilikli istanbul bölgesinden çok hanfendi arkadaşımız.Sibel hanımefendi....
(link)
Degerli şairimiz can yücelin evinin bahçesi....
(link)
Ögle yemegini kıran köyünde yedıkten sonra çay içerken yanımıza gelen pamuk ,köpeklere olan sevgimden dolayı onlarda sevılen yere gıdıyorlar.Seneye illa gelin diyo bende söz verdim nsp olursa yıne karşılaşırız pamukçugum......
(link)
Aktur tatil sitesinde çadırları kurduk,birsen hanımın elınde yıne neskafesi yanında çok saygıdeğer hanfendı izmir bölgesinden serpil hanfendiler.
(link)
Aktur tatil sitesinde akşam yemeği afiyet olsun birsen hanım.
(link)
Bodrum:ferıbotla iki saat
Körmen-Aktur tesisleri:27 km.
Arkadaşlar yarın sabah kahvaltısından sonra marmarise pedal basacagız.Zorlu rampalar çıkacagız.Bundan sonraki beşinci bölümü kaçırmayın şahane koyları görüntüledim,görüşmek dilegiyle saglıcakla kalın....
Bodrum zetaş tesislerinde sabah çadırda gecenin verdiği müzik seslerinden uyanma sendrumu gıdıp bıraz bendemi eğlensem acaba diyorum.Etrafa bakıyorum herkes uykuda sabah ola hayrola.....
(link)
Sabah zetaş tesisleri plajı vakıt olsa aslında denize girsek olurdu feribota yetişmemiz lazım yolcu yolunda gerek..
(link)
Zetaş tesıslerinden ayrılış güzel bır geceydi.
(link)
Bodrum zetaş tesislerinin bulunduğu koy
(link)
Ha gayret esra kardeşimiz bergamadan katılıyor.
(link)
Bülent savran hocam ve gzl bodrum koylarından biri
(link)
İngiliz arkadaş Yuong ve ben artı bodrumun gzl koylarından biri
(link)
Bodrum yat lımanı ve bodrum camisi
(link)
Bodrum yat limani feribotla datça körmen limanına iki saatlik bir yoculuktan
sonra karaya çıkıp 5 km pedal bastıktan sonra datçaya varacagız.
(link)
Bodrum yat lımanı şu an feribottayız,hareket saatini beklıyoruz.
(link)
Bodrum yat limanı
(link)
Tekırdağlı doktor murat kardeşim.Bizi böyle kalabalık bısıklet gurubu görünce meraklandı ve içındekı bısıklet sevgısını açıkladı bende onu biraz olsun heveslendırdım.Seneye nasıp olursa aranızdayım deyıp vedalaştık,inşallah seneye birlikte pedallarız....
(link)
Muğla bisiklet derneğinden birsen hanımın hakkını yememek lazım,çok çalıştı didinmi bizler için pedalda basınca hayli yorulmuş hakkıdır dinlenmek ne alırsınız,hanfendi neskafeyi çok sever çadırlarımız hep yan yanaydı sabah gözünü açar açmaz elinde nes kafesi elektrık pırızı arar su ısıtıp neskafesını yapmak ıçın bekle ben sana bır neskafe yapayım birsen hanım....:ci:
(link)
Datça deniz o kadar güzelki taşlar sayılıyor.Öğlen yemegi için datça ögretmen evındeyiz.
(link)
Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş kıymetli arkadaşımız izmir bölgesinden çiğdem hanımefendi
(link)
Eski datça şair can yücelin evi malesef kapalı olduğundan içeriye giremedik.
(link)
Eski datça can yücelin evinin kapısı saygıdeğer,kişilikli istanbul bölgesinden çok hanfendi arkadaşımız.Sibel hanımefendi....
(link)
Degerli şairimiz can yücelin evinin bahçesi....
(link)
Ögle yemegini kıran köyünde yedıkten sonra çay içerken yanımıza gelen pamuk ,köpeklere olan sevgimden dolayı onlarda sevılen yere gıdıyorlar.Seneye illa gelin diyo bende söz verdim nsp olursa yıne karşılaşırız pamukçugum......
(link)
Aktur tatil sitesinde çadırları kurduk,birsen hanımın elınde yıne neskafesi yanında çok saygıdeğer hanfendı izmir bölgesinden serpil hanfendiler.
(link)
Aktur tatil sitesinde akşam yemeği afiyet olsun birsen hanım.
(link)
Bodrum:ferıbotla iki saat
Körmen-Aktur tesisleri:27 km.
Arkadaşlar yarın sabah kahvaltısından sonra marmarise pedal basacagız.Zorlu rampalar çıkacagız.Bundan sonraki beşinci bölümü kaçırmayın şahane koyları görüntüledim,görüşmek dilegiyle saglıcakla kalın....