Scudo Sports

Gökova Bisiklet Turu 2009 Yollar Hepimizin Paylaşalım 2

İrfan kardeşim şimdi 2 kat daha pedallama isteğimi canlandırdın.bu sene bende oradayım inşallah.Nisan 15 e kadar katılım payı yatması gerkiyor.beraber pedallamak dileği ile selamlar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Scudo
Teşekkürler muammer abicim.Gökovada görüşmek dilellerimle yarım bırakmak yok antalyaya kadar devam etmek istıyoruz.:in:

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: kizak
Emekli olmanın avantajı bu olsa gerek. Ha deyince düşün yollara, zaten resimlere baktım da fazla genç göremedim. İşten, güçten, dertten, gamdan ötürü bir tek Pazar günlerimiz var onu da sağolsun İrfan Abi ve 18 Mart Grubu'yla dolu dolu geçirebiliyoruz.

Sağlıklı ve bol pedallamalar herkese.

@Ender Alıcıoğlu

Merhabalar Ender hocam 15.04.2010 tarıhıne kadar yapıkredı bankası hesabına ücretlerin yatması lazım.Sizsiz bu tur olmaz 19 Mayısta görüşmek dileklerimle.

Saglıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@kizak

Muammer abicim Akyakaya Çanakkaleden Cihan hocamla pedallıyarak gitmek istıyoruz.Akçaydan geçerken senıde katarız ekibe olur demi.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@Erol KOLAS

Erol kardeşım izin alırız patrondan olmassa onada bısıklet sevgısını tattırır onuda götürürüz.Sen merak etme e olacak o kadar 32 sene bır fiil çalışma hayatımız var.Allah nasip ederse bundan sonraki işimiz iki teker üzerinde gezmek çok görme garibe:)

Hafta sonu hazırlan yine rampalar bizi bekliyor hava güzel olursa bır kaz dagları yapalım derim:)

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş.gökova turu benimde katılmayı çok istediğim bir tur.başvurumu yaptım.şayet onay verilirse bu seneki tura bende katılıcam.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
@İrfan Aşıroğlu
Nerdeeeee, hasta bile olsak işe devam. Özel sektör ferman dinlemiyor bilirsin. Pazar gününe hazırım geçen haftadan, plan projeyi şimdiden çizelim derim. Görüşmek üzere sağlıcakla kal.

• Beğen
Geri