Scudo Sports

Gökova Bisiklet Turu -19/23 - Mayıs- 2010

Merhabalar, ben de bu tura katılmayı çok istiyorum, tam da bu tarihlerde yıllık izinde Bodrum tarafında olacağım, kontenjan kesin doldu mu, dediğim gibi katılmayı çok isterim?

Scudo
@CEM ATEŞ

Evet o tarihte gelecekler bir aksilik olmazsa...

Ergun bey ,
oğlunuzun hayırlısı ile vatani görevini bitirmesine, baba ocağına dönüyor olmasına sevindim...
Tabi ki; tura katılmama kararınıza da üzüldüm..

Görüşmek üzere...........Sağlıcakla kalınız..........

.
.

merhaba ... e -posta ile gelen IBAN numarasına bugün havale işlemimi yaptım daha sonra bi problem olmaması için kontrol edilmesini rica edecektim... Erdem GÜDER-ANKARA

Bülent Bey, turunuza katılamayacağım, fakat bu büyük organizasyona emeği geçecek herkesi ve katılımcıları şahsınızda kutlarım. Kolay gelsin.

Sayın Bülent hocam bugün Cuma namazından sonra cami karşısındaki İst.Bel. Bilgi Erişim Merkezine geldim Foruma girdiğimde Bisiklet Dostlarıma kavuştum.
Mart sonlarında bana yapmış olduğunuz davete o kadar sevinmiştimki bir anda hastalığımı unutmuş hemen yola çıkıp sizlerle buluşmaya karar vermiş sevincimden yüzümdeki mutluluğu eşim fark etmiş telefonda sizden ayrıdıktan sonra, bana hayırola bu seviç ne dedi.
Bende Muğla'ya gidiyorum. Bana geç kaldın bir senedir kurtlandın güle güle dedi. Onun olurunu istemiyerek olsada aldım.
Bana çok düşkün oğlum Bülent ve sağlıkçı eşini yavaş yavaş ikna ettim.
Beni kardiyolijiye ve efora da soktu inşallah iyi çıkacak: Yani inşallah allah nasip ederse geleceğim Sizlerle beraber ne kadar pedal basabileceğimi bilmiyorum. Bu büyük organizasyonda kolaylıklar ve başarılar dilerim.
S E V G İ L E R İ M L E..

Necati Abi.

Seni aramizda gormek bizler icin buyuk bir mutluluk.

Selamlar

Necati Abi merhaba,
Seninle tekrar pedallamak bizim için büyük mutluluk olacak. Ama önce sağlık tabii ki. Bülent Bey'in sana bahsettiği gibi, tur boyunca araç desteğimiz olacak, dolayısıyla kendini yormadan pedallamanı istiyoruz.
Turda görüşmek üzere,
Saygılar.
Adna Çangır
Muğla Bisiklet Derneği
@Necati Bilgen

Ergun Bey merhaba,
Oğlunuza hayırlı tezkereler diliyoruz. Sizinle tekrar birarada olamayacağımız için üzüldük tabii ki; ama böyle bir durumda yapmanız gereken başka şey olamaz.
Önümüzdeki yıl birlikte olmak dileğiyle. Edirne'ye sevgiler, selamlar.
9 mayıstaki etkinliğinizde kolaylıklar dilerim.
ADNAN ÇANGIR
Muğla Bisiklet Derneği
@M.Ergun GÖZET

Abi çalıştığınız yere beni de işe alın yaa. Nası oluyo da hafta içi izin alınıyo gidiliyo anlamadım ben

@OrionForEver

oo tamam mükemmel..bende 17 si akşam çıkıyorum..
paletleri unutma :)

Hasan yıllık izinden kullanıyorum valla :) :)

Daha çanta çıkmadı posta dağıtım merkezinden:) Bu ulkede cıldırmamak elde degil...

Hasancım bende yıllık izinden kullanıyorum. Hatta ben muhtemelen her ay iki üç gün kullanacağım gibi gorunuyor:D

Merhaba Arkadaşlar...
Bisiklete yeni başladım,Şubat'ta aldım bisikletimi, şansızlık bu ya uzun süreli bir rahatsızlık geçirdim,2 aydır duruma göre uzun ve kısa turlar yapmaya çalışıyorum.Sakarya'dan katılacağım,Gökova Turu benim için çok önemli bir tecrübe olacak.
Tura katılma kararım, kabul edilmem sürecinde benden desteklerini esirgemeyen ve beni daha da cesaretlendiren Adnan Bey'e çok teşekkür ediyorum.
Bugün biletimi aldım, daha da heyecanlıyım tabii ki...
Tüm dostlara sevgi ve selamlar...

Değerli arkadaşlar,
Uzun bir koşuşturma maratonunu ardından hazırlıklarımızı tamamladık. Siz değerli dostlarımızın da desteğiyle güzel bir tur olmasını diliyorum.
Muğla'da görüşmek üzere.
Bu arada günlük tur programını web sitemiz www.muglabisiklet.org a koyduk, sizden bir çıktısını almanızı rica ediyoruz.

Son anda iş aksaklığı yüzünden gidemediğim Gökova turuna dün akşam 8 dostumu yolcu ettim.
Otobüs çok doluydu ve Bisikletleri otobüse gerçekten zor sığdırdık.
Fakat bisikletlerin sığmasında ve bu işlem yüzünden otobüse 15 dk rötar yaptırmamıza rağmen yardımlarını esirgemeyen Kamil Koç personeline buradan teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Coskun
Biz de sana teşekkür ederiz bize yardımcı olduğun için Cem. Millet devasa boyutlarda karton kutular ve çuvallar taşırken bir şey yok ama bizim bisikletlere yolcular çok laf ettiler ( Kamil koç personeli hiç laf etmedi kesinlikle)

Tur çok keyifli bir o kadar da zordu. Aslında zor olmasının tek nedeni hava şartları idi. Hava nasıl mıydı? Bazı günler bütün gün sağanak yağış altında pedallamak zorunda kaldık. Dolu yağışı, sel, yakıcı güneş, geceleri buz gibi soğuk, nem ne ararsanız var :)

Şu an 13 saatlik otobüs yolculuğundan direkt işe geldiğim için uzun uzun yazamıyorum.

ben de uzun bir otobüs yolculuğunun ardından işe gelmek zorunda olanlardanım. hemen kısaca organizasyonu hazırlayan Muğla Bisiklet derneğine teşekkür etmek istiyorum. turun fotoğraflarını da merakla bekliyorum.

arkadaşlar hepinize teşekkürler.
gerçekten inanılmaz bir tecrübe yaşadık.
ülke ve uluslararası çapta dostlarla tanıştık.
mükemmeldi ya ne diyeyim gerçekten anlatılmaz yaşanır :)

Burak..

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
@cagdas uzun

Evet Muğla Bisiklet Derneği'ne çok teşekkür ederiz. 200 kişiyi (emin değilim) yönlendirmek kolay değildir diye düşünüyorum.. Sorduğumuz her soruya sabırla yanıt verdiğiniz için sağolun Adnan Bey, Bülent Bey & Feridun Bey.

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
Geri