Scudo Sports

Gökova Bisiklet Turu -19/23 - Mayıs- 2010

Sibel Hanım merhaba,
Gönderdiğiniz fotoğraflar bana ulaştı. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Görüşmek dileğiyle.
Adnan Cangır
@naz34

Scudo
@purplesky

Eyvallah hocam, gerekirse dekontu scan edip size mail de atabilirim...

Görüşmek dileğiyle :)

ön basvuruyu nasıl yapacagım acaba :mad: :mad: :mad:

merhaba hocam
biz arkadslarla grup olarak manisa dan katılmak istiyoru ama bunun için galiba on basvuruya ihtiyat var bu nasıl yapacagım

simdiden boyle bir organizasyon yaptıgın için tesekkurler

Forma ulaşamıyorum.kontenjan mı doldu da kaldırdınız acaba?

Merhaba Uğur Bey,
Ne yazık ki kontenjan dolmuş durumda.
Başka turlarda birlikte olmayı dileriz. Gösrerdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.
Adnan Cangır
Muğla Bisiklet Derneği@Uğur Demirtaş

@Halil MUSLUOĞLU

Havale,EFT yapmak üzere iken mail ile gönderilen IBAN numarasının yanlış olması ihtimali bizleri de telaşlandırıyor. Lütfen bu konu ile ilgili araştırma ve gerekiyorsa düzeltilmenin yapılmasını rica ediyoruz.Saygılarımla.

bu geziye katılmayı bnede çok istiyorum ama onay maili halen gelmedi

Merhaba Onur,
Ülkemizde bisiklet kullanıcı sayısı hızla artıyor.Bu artışın dünyamızın çok eziyet gördüğü bir döneme denk gelmesi gerçekten çok sevindirici. Belki geç kaldık yaşlı dünyamızı korumak için; ama yine de herşey bitmiş değil.
Ülkemizdeki bu güzel değişimi bizler de GBT'yi düzenleyenler olarak sevinçle takip ediyoruz. Öyle ki bu sene turumuza bisiklet severlerin gösterdiği ilgi bizim beklediğimizin çok çok üstünde oldu. Dolayısıyla kontenjanımız çok erken doldu. Gönül ister ki 150 değil 300, hatta 500 bisikletli bir arada olalım, bisikletin ve dünyanın çığlığını daha fazla insana duyuralım. Ama ne yazık ki bu teknik açıdan bizi zora sokacak bir durum.
Sizleri de tura kabul etmeyi çok arzu ederdik; ama üzülerek söylemek zorundayım ki bu mümkün değil.
Fakat dostlarımızın bizden hep istediği ikinci bir tur fikri aklımızın bir köşesinde hep duruyor. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek sizleri de o turdaaramızda görmeyi gerçekten çok isteriz.
Pedalınız güzelliklere dönsün.
Adnan Cangır
MBD@0nur küçük

Merhaba arkadaşlar,
IBAN numarasının teyit edilmesi için bana a_cangir@yahoo.com dan ulaşmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
Pedalınız güzelliklere dönsün.
Adnan Cangır
MBD@gurkan

Sevgili bisiklet dostları Muğla Bisiklet Derneği bugün(30.03.2010) saat 17. 20'de Müjde FM'in canlı yayınına katılacak.
Konu Gökova Bisiklet Turu 2010.

@hüseyin şahin

Merhabayın Hüseyin Bey,

Biz Gökovaya Çanakkaleden pedallıyarak gidecegiz nasip olursa Gökova turunu yaptıktan sonrada antalyaya kadar uzanmayı düşünüyoruz.

Cumartesi günü Gelibolunun Degirmendüzü mevkiinde yapılacak agaç dikme törenıne 18 Mart bisiklet grubu olarak katılacagız.Orada görüşmek dileklerimle..

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Tura Ankara dan katılacak olan arkadaşlar varmı ?
Varsa görüşelim tanışalım giderkende beraber gidelim ...

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
tura istanbuldan katılacak olan arkadaşlar...
muğla ya birlikte gitmek adına aynı otobüste organize olmayı planlıyoruz.
şuanda 8 kişiyiz.
bize bu konuda eşlik etmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirlerse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Cem TURKPOWER
neverhood biz de 5 kişiyiz. Ama toplamda 13 bisikleti bagaja alırken otobüs firmaları sorun çıkarabilir. Yine de cep numaramı özelden atıyorum sana ara konuşalım

• Beğen
Tepkiler: Burak Coskun
Merhaba Bülent bey ,önce geçen sene için teşşür etmek istiyorum ,hakikaten çok güzel bir tur olmuştu ve bu vesileyle sizle ve bir çok yeni kişiyle tanışmıştım.Bu seneki organizasyonun daha kapsamlı ve hareketli geçeceği görülüyor . Katılım için bir şey söylemek şu an zor,ama size başarılar diliyorum.Görüşmek üzere,sevğiyle kalın.

Bülent Bey, Adnan Bey ve Feridun Bey; üzülerek bu defaki tura katılamayacağımı bildirmek zorundayım. Oğlum kısa dönem olarak Tunceli'de askerde ve o günlerde askerliği bitecek. Tahmin edersiniz ki; ben de baba olarak onu karşılamak durumundayım.Kesin teskere tarihi belli olmadığından bugüne kadar bekledim. Hepinizden özür dilerim. Bir dahaki sene görüşmek üzere, başarılar...

@M.Ergun GÖZET

Eğer hiç izin kullanmadıysa teskere tarihi 17 mayıstır. Aralık tertip kısa dönemler 17 mayısta alır teskereyi izin kullanmazlarsa.

Geri