Scudo Sports

Gökhan İstedi 200 Allah verdi 500

Hayırlı olsun hocam..Allah kaza bela vermesin..

Scudo
@Yağız Gökmen kesinlikle katılıyorum sana. Jant işini halletmeye çalışacağım :)

@Onur YCL teşekkür ederim dostum iyi dileklerin için. Bana ait olmayan bir telefon ile çektik fotoğrafları kusura bakma. Bugün bir iki tane atmaya çalışırım.

@MehmetAliB. çok teşekkür ederim. :) Abi biz ancak senin arkandan geliriz ya. ;)

@Burak_Cakir ben siparişi aralığın ortasında verdim. Hızlı gelmesinin sebebi tamam aldığım yer ile alakalı. Neredeyse her gün aradılar Accell Bisiklet Akdeniz Bölge Müdürü nü :). Daha onların kendi siparişleri gelmedi benim bisiklet geldi çok şükür :)

Lapierre kullanıcısı olarak doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum pişman olmayacağınız bir marka güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet almışsınız yalnız gidona biraz ayar çekmek lazım galiba. Bana biraz aşağıda duruyor gibi geldi.

• Beğen
@Berke Bey bu ayarda daha rahat ediyorum. Öneriniz için teşekkür ederim. Galiba psikolojik. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlı olsun, renkleri gerçekten çok hoş. Donanımı da gayet yeterli. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Allah olmayan bisikletseverlere de versin.

• Beğen
@Ertan M. gerçekten güzel. Ortalama bir sürücü için yeterli diye düşünüyorum.

hayırlı uğurlu olsun. Pek zalımmış doğrusu :d

• Beğen
@mariokaldato teşekkür ederim. Bugün yaklaşık 85 km civarı bir sürüş yaptım. 105'li sete pek sıcak bakmıyordum açıkçası ama düşündüğümden iyiymiş. Birçok olumsuz fikirlerimi yok etti bugün kendisi:) Özellikle frenleme olayı muhteşem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hayırlı olsun. Güzel keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Pardon internetten 5.700 küsür liraydı..Siz ne kadara aldınız acaba ?

Kutu üstünde olan yazılardan bir kez daha anlaşılıyor ki bunlar Fransız Lapierre, Türk işi falan değil :D Benim de istediğim bir bisiklettir kendisi.Rengi, tasarımı harika.Güle güle kullanın, hayırlı olsun :srnsml:

• Beğen
Geri