Scudo Sports

Gökçeada'da İki Gün

Scudo
Çanakkale'ye 4-5 kez gitmeme rağmen Gökçeada'ya gitmek hiç nasip olmadı. Gerçi Gökçeada'ya gitmeyide nedense hiç önemsememiştim. Yazınızı okuduktan sonra gitmediğim için kendime biraz kızdım. O bölgeye yolum düşerse muhakkak gideceğim. Paylaşımız için teşekkür ederim.

Çanakkale'ye 4-5 kez gitmeme rağmen Gökçeada'ya gitmek hiç nasip olmadı. Gerçi Gökçeada'ya gitmeyide nedense hiç önemsememiştim. Yazınızı okuduktan sonra gitmediğim için kendime biraz kızdım. O bölgeye yolum düşerse muhakkak gideceğim. Paylaşımız için teşekkür ederim.

Bence de mutlaka gidin. Çok memnun ayrılacaksınız.

@Çalakalem

Teşekkürler. Bu güzel adayı görme fırsatını yakalarsınız umarım.

@zafer ataalp

Adayı tam anlamıyla yaşamak için bence en az üç gün ayırmak gerekir. Adaya gitmişken sakin koylarında deniz suyunun serinliğini hissetmek, köyleri görmek, Kefaloz'da sörfçüleri seyretmek, Kaleköy'de kaleye çıkıp gün batımını vs. seyretmek güzel olur.

Hocam tebrik ederim ben de bayramda Gökçeadadaydım.Bisikletle gelen bir grubu görünce içim gitmedi desem yalan olur.Bu yaz başı gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa takipteyim.Biz bisikletçiler için kesinlikle mükemmel bir yer.

• Beğen
Tepkiler: aliöğretmen
@tolga akan

Teşekkür ederim. Kesinlikle çok güzel bir yer. Ne zaman olur bilemiyorum ancak ilk fırsatta tekrar gitmeye çalışacağım.

Geri