Scudo Sports

Gökçeada'da İki Gün

siz yaşıyormusunuz ilk önce kendinizi bir kontrol edin bence siz ada,ya gitmemişsiniz cennete gitmişiniz cennet,e :)

ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş gerçekten

• Beğen
Tepkiler: aliöğretmen
Scudo
siz yaşıyormusunuz ilk önce kendinizi bir kontrol edin bence siz ada,ya gitmemişsiniz cennete gitmişiniz cennet,e

ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş gerçekten

Evet. Cennet gibi bir yer Gökçeada.

resimler gerçekten harika bol pedallı günler

Teşekkürler

Merhaba. Üstten 2. resim gerçekten çok güzel. Pedallarına sağlık. Gökçeada'yı bende çok görmek istiyorum. İnşallah bir gün.

• Beğen
Paylaşımlar için teşekkürler.

Ben de teşekkür ederim.

Ayağınıza sağlık. Fotograflarda bi o kadar güzel.

Teşekkürler.

Merhaba. Üstten 2. resim gerçekten çok güzel. Pedallarına sağlık. Gökçeada'yı bende çok görmek istiyorum. İnşallah bir gün.

Teşekkürler. İnşallah en kısa zamanda görürsünüz.

tebrikler ali çok güzel bir tur yapmışsın .. ayağına sağlık...

Teşekkürler.

İkinci karenizi çok beğendim... Güzel turunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Ben de teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

valla hayalimi gerçekleştirmişsiniz pedalınıza sağlık.

Teşekkürler. Umarım siz de gerçekleştirirsiniz hayalinizi.

Çok güzel bir tur olmuş.Gökçeada gerçekten güzel bir yer.Seneye ben de Gökçeada'ya gitmeyi düşünüyorum.

• Beğen
ali hocam mest oldum resimler harika. turun tadı damağımda hissediyorum

Teşekkürler. Sizi de etkileyebildiyse bizim tur notlarımız ve fotoğraflarımız ne mutlu bize.

Çok güzel bir tur olmuş.Gökçeada gerçekten güzel bir yer.Seneye ben de Gökçeada'ya gitmeyi düşünüyorum.

Evet Gökçeada çok güzel bir yer. Mutlaka gidin derim.

biz marmara üniversitesi bisiklet kulübü olarak, her 18 mart da, çanakkaleye, abideyi ziyarete gidiyoruz; ardından gökçeadaya geçiyoruz. ancak sizin turunuzdaki renk canlılığı, pastoral dokuyu ben hiç bir gidişimde göremedim. mart ayında aşıırı rüzgar ve köpüren deniz, mavi ile mor arasında değişen kapalı bir hava oluyor. ee tabi oununda yeri ayrı

• Beğen
biz marmara üniversitesi bisiklet kulübü olarak, her 18 mart da, çanakkaleye, abideyi ziyarete gidiyoruz; ardından gökçeadaya geçiyoruz. ancak sizin turunuzdaki renk canlılığı, pastoral dokuyu ben hiç bir gidişimde göremedim. mart ayında aşıırı rüzgar ve köpüren deniz, mavi ile mor arasında değişen kapalı bir hava oluyor. ee tabi oununda yeri ayrı

Bence turu tam zamanında yapıyorsunuz. O bölgeyi görmek için en doğru, en anlamlı zaman. Varsa burada fotoğraflarınız bakmak isterim. Biz bu turu temmuz ortasında gerçekleştirdik. Marta göre doğanın daha canlı olması normaldir. 1. ve 2. fotoğraflar düzenlenmiş fotoğraflardır. 3 fotoğraf ve diğerleri gerçek renklere daha yakındır. Teşekkürler.

Çok isteyipte hiç yapamayacağım bir tur olmuş. Ayaklarınıza sağlık. inşallah devamı gelir.

paylaşımınız için sonsuz teşekkürler, bu adada 460 gününü geçirmiş biri olarak adayı farklı perspektiflerden görebilmek beni çok mutlu etti. Gökçeada hakikaten eşsiz dokusu ve kendine has doğal manzaraları ile bisiklet turu için kaçınılmaz bir yer, imkanı olan herkes gitmeli diye düşünüyorum, hele Uğurlu taraflarında Lazkoyu ve Gizli Liman var ki güzelliği kelimelerle ifade edilemez, ancak görüp yaşanır

Çok isteyipte hiç yapamayacağım bir tur olmuş. Ayaklarınıza sağlık. inşallah devamı gelir.

Murat Bey yaşıyorsak hala umut var demektir. Bence yapabilirsiniz elbet bir gün.

paylaşımınız için sonsuz teşekkürler, bu adada 460 gününü geçirmiş biri olarak adayı farklı perspektiflerden görebilmek beni çok mutlu etti. Gökçeada hakikaten eşsiz dokusu ve kendine has doğal manzaraları ile bisiklet turu için kaçınılmaz bir yer, imkanı olan herkes gitmeli diye düşünüyorum, hele Uğurlu taraflarında Lazkoyu ve Gizli Liman var ki güzelliği kelimelerle ifade edilemez, ancak görüp yaşanır

Gökçeada gerçekten bisiklet için biçilmiş kaftan. Bu bizim ilk ziyaretimizdi Gökçeadaya. Bundan sonra da gitmek istiyoruz. Bu turumuzda Uğurlu tarafına uğramadık tekrar gelmek için mazeretimiz olsun diye. Adanın her bir köşesi ayrı bir cennet.

Guzel tur olmus. Ayaklarınıza pedallarınıza saglık. Paylasım ıcın tesekkurler...

• Beğen
Geri