Scudo Sports

Göbek mili kadroya sığmıyor..

Yunus M.

Forum Demirbaşı
Tepki
276
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar 2 sorunum var 1.si;
uploadfromtaptalk1441884393287.jpg
Ekteki resimde kadro ya girmeyen somun göbeği söktüğümde değiştirme şansım var mı ?uploadfromtaptalk1441884492179.jpg

2.si de ön tekerde bir taraf tek somunlu diğer taraf çift somunlu diğer 2somunlunun birini çıkarsam jant ta sıkıntı olmaz değil mi ?

Şimdiden teşekkürler..

Scudo
Haha bende. Milli takım sürücüsü göbek yapmış gibi bir algı oluştu.=)

• Beğen
Tepkiler: Yasın 27
:):) sorunu hallettim ama bu kadar yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim :)

Nasıl halletiniz , bizimde başımıza gelirse bilelim cozumu :)

@furkan.zaman
çözüm ilk fotoğrafta gizli zaten. dikkatli bakarsanız... :)

İlk fotoğrafta parçanın biri fazla uzun o normal değil bir yanlışlık var orda

arkadaşlar iki somun arasında ki silindirik bir parça var o kadar sıkıydı ki ben birleşik zannettim. Sonra Mengene dayı sağolsun :) baya bir güç kullanarak sökebildim o silindirik parça bu kadroya göre fazlaymış. ben arkayı tek dişli yapacagım için onu cıkarıp somunu geri taktım basitmiş aslında öğrenmiş oldum..

araç krikosu ile halledebilirsiniz veya boştaki bir göbek mili ilede düzelebilir

Merhaba arkadaşlar. Benim bisikletimin orta gobeginde bir ses geliyor. Orta gobegi sokmek istiyorum ancak malzemem yok. Alet olmadan gobegi nasil sokebilirim

Yanliz benim bulundugum yerde o aletlerden yok aletleri bulabilecek olsaydim sormazdim zaten.

@Alper Sayın her konunun altına yazmasan da olur hocam :) diğer tarafta yardımcı olmaya çalıştık :) bir de @SerkanH gibi büyüklerine karşı daha sakin cevaplar verilse daha iyi olur bence

Geri