Scudo Sports

Göbek kalite sıralamasında Quando?

@m17999

Bende de var aynından aldığım gibi kullanmadan bakım yaptım kardeşimin r501 jantlarindan daha iyi akıyor.

Bilyeli jant göbeklerine ilk aldığınızda bile bakım yapmanızı öneririm.

Quando geyiği içinde düz mantıkla cevap vereyim. Hangisinin ismi dandik çin malı ucuz üretim hissi veriyor size? Shimano, mavic, campagnolo, hope, fulcrum, novatech, quando?

Dandik göbekte akar arkadaşlar ama yatakların sağlamlığını sınayan bir darbe aldında anlarsınız neden ucuz olduğunu.

Scudo
Bir soru sorayım madem konu güncel olmuş. Centerlock tipi göbekleri sadece Shimano mu üretiyor yksa başka üretenler de var mı?

Benim ön arka göbek quando. Arkayı kaset ruble yapacağım için göbek değişecek. Arka shimano ön quando. Sizce önüde değiştirmem gerekirmi? Yani çok fark varmıdır bu 2si arasında?

Cloud buttler bisikletimde 2,5 sene dağ taş kullandım hem de 110 kg vücut ağırlığımla . Hiçbir sorun yasamadim yağmur çamur kar üzerinde. Sonra lastikler eskiyince ucuza lastikli bir set buldum decathlondan alınmış 2500 liralık big8 bisikletten çıkma sıfır teker setini aldım ve quando kanatları sattım. Yeni jantlar ilk yağmurda paslanip çanağı yemişler ve iskartaya çıktılar. Tekrar bir jant seti aldım o da deore göbekli ve quando ile aynı gibi geliyor.

Benim bisikletim ümit marka 700 liralik mtb. uzerindeki hersey baslangic seviyesi dogal olarakta gobekler bilyeli markasiz sacma sapan birsey. Simdi soruma gelicek olursak gobekleri shimanonun alivio modeli olan rulmanliya cevirsem mandalli cinsten olanlara birde ince slick lastik taksam, gidiste nasil bir farklilik olur? atak bir bisiklete sahip olurmuyum ?

Geri