geceyry
Aktif Üye
- Tepki
- 144
- İsim
- Tahir Karapür
Hocam peki maşayı nasıl yaparım. Maşadan dolayı frenler de sıkıntı oluyor. Ayar tutmuyor sanırım2 tane centerlock rotor alın takın bisikletinize hiç geldi gittiyle uğraşmayın bu süreçte bisikletinizden soğursunuz en fazla 150 200tl tutacaktır 2 adet centerlock rotor
Hocam peki maşayı nasıl yaparım. Maşadan dolayı frenler de sıkıntı oluyor. Ayar tutmuyor sanırım
Hocam farklı jant ile de denedim aynı sıkıntı. Ama jantı tak çıkar yapa yapa şuan kendine geldi maşaFarklı bi jant takmayı dener misin ? jant mil genişliği yanlış gibi algıladım ama emin değilim, farklı janttada aynı şekilde problem olursa direk rotor almadan bisikleti geri gönderin maşa yamuk demektir.
Maşayı iyice kontrol edin çok büyük bir kazaya sebebiyet verebilir. Malzeme yamulmuş ise şimdi düzeldi ve titreşimden kaynaklı kırılabilir veya çatlayabilir.Hocam farklı jant ile de denedim aynı sıkıntı. Ama jantı tak çıkar yapa yapa şuan kendine geldi maşa
Fabrikayla iletişim kurdun mu ne diyorlar??242073 dosyayı görüntüle
Sonradan fark ettiğim bi durum Rotor gövdeye sürtüyor. Rotorda yamukluk yok. neden böyle oluyor acaba