Scudo Sports

GOAT 2.0 Sorunlar

geceyry

Aktif Üye
Tepki
144
İsim
Tahir Karapür
Arkadaşlar Goat 2.0 geldi ve bisikleti kurup ayarlarını yaptığını tekrar paketleyip gönderdiğini söyleyen sayın bisikletçimden sonra bisikleti büyük bir heves ile sürmek istedim.

Yaptığım ilk kontroller de aşağıdaki videoda ki hususları tespit ettim. Sizin görüşleriniz nedir. Bunlar normal mi acaba

• İnanılmaz
Tepkiler: haldun989
Scudo
Corelli nin kalite kontrol kısmı çok iyi değil demekki. Kabul edilebilecek şeyler değil bence. sonuçta 5000 küsür liralık bisiklet, market bisikleti değil.

2 tane centerlock rotor alın takın bisikletinize hiç geldi gittiyle uğraşmayın bu süreçte bisikletinizden soğursunuz en fazla 150 200tl tutacaktır 2 adet centerlock rotor

2 tane centerlock rotor alın takın bisikletinize hiç geldi gittiyle uğraşmayın bu süreçte bisikletinizden soğursunuz en fazla 150 200tl tutacaktır 2 adet centerlock rotor
Hocam peki maşayı nasıl yaparım. Maşadan dolayı frenler de sıkıntı oluyor. Ayar tutmuyor sanırım

Hocam peki maşayı nasıl yaparım. Maşadan dolayı frenler de sıkıntı oluyor. Ayar tutmuyor sanırım

Farklı bi jant takmayı dener misin ? jant mil genişliği yanlış gibi algıladım ama emin değilim, farklı janttada aynı şekilde problem olursa direk rotor almadan bisikleti geri gönderin maşa yamuk demektir.

Farklı bi jant takmayı dener misin ? jant mil genişliği yanlış gibi algıladım ama emin değilim, farklı janttada aynı şekilde problem olursa direk rotor almadan bisikleti geri gönderin maşa yamuk demektir.
Hocam farklı jant ile de denedim aynı sıkıntı. Ama jantı tak çıkar yapa yapa şuan kendine geldi maşa

Hocam farklı jant ile de denedim aynı sıkıntı. Ama jantı tak çıkar yapa yapa şuan kendine geldi maşa
Maşayı iyice kontrol edin çok büyük bir kazaya sebebiyet verebilir. Malzeme yamulmuş ise şimdi düzeldi ve titreşimden kaynaklı kırılabilir veya çatlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
hayırlı uğurlu olsun. lakin gravel bir bisiklette maşanın azıcık bir çekme ile açılması bana pek normal gelmedi. Ayrıca bunları görünce corelliden bir adım soğudum maalesef. bütçeyi zorlama çalışmaları devam ederken bu fiyat bandında triban rc 500 çok daha mantıklı gibi gelmekte. Umarım maşa ile ilgili veya herhangi diğer bir parça ile ilgili bir sorun olmadan sağlıkla kullanırsınız @geceyry

Bence bir daha o tamirciye gitmeyin :kötü: :krktm:

IMG_20200928_233216.jpg

Sonradan fark ettiğim bi durum Rotor gövdeye sürtüyor. Rotorda yamukluk yok. neden böyle oluyor acaba

Diski geçtim de maşa sıkıntı. Çevrenizde bu bisikleti görebileceğiniz bir yer varsa birde orda kontrol edin. Bu sitede alan kişiler de aynı sorun var mı? Herkeste aynı sorun varsa fabrikaya sorun normal mi diye, normal diyeceklerdir ama size dönüş yapsınlar yani elinizde bulunsun. Yarın öbür gün lazım olur.

Bugün satış sonrasından arayacaklar. Bakalım ne olacak bekliyoruz

Rotorda yamukluk olmadığından kesin olarak eminseniz, geriye kadronun hatalı üretilmiş olması kalıyor. Ama inşallah basit bir şekilde çözülür ve yollara dönersiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@geceyry Bence yol yakınken siz bu bisikleti iade edin. Ayıplı ürün olduğu belli.

Tüketici yasasına göre ürün satın alındıktan sonraki ilk 6 ay içinde ortaya çıkan ayıplar satın alma esnasındaki ayıp olarak değerlendirilir ve birebir değişim veya sözleşmeden dönme hakkınız vardır.

• Beğen
Tepkiler: ventiotto
Bu model tamda pandemiye denk geldi, muhtemelen aceleye getirdiler, corelli zaten tam allahlık firma, ürettiği şeyin üstüne oturulup icabında 80 km hıza çıkılabilen bir araç olduğunu bir türlü idrak edemiyor..Corellinin bu ne ilk nede son, laf söyleyince "yerli firma destek olmalıyız"...Yürüyerek giderim daha iyi...

@geceyry Hatalı üretim var, kaliperi tutan cıvaların yeri farklı duruyor, biri ince biri kalın. 2 si ince olmalı. Tasarım hatası

Disk e vidaların sürtmesi normal değil.Maşanın esnemesi de hiç normal değil eğer Kadro ile maşa aynı meteryalden yapıldıysa kadro da güvensiz geldi iade edin.

Corelli ile ilgili karşılaşabileceğiniz çoğu problemi de corelli kullanıcıları kulübünde anlatıyoruz göz atabilirsiniz :D

• Hahaha
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri