Scudo Sports

İnceleme Giyo GP-94 Çift Taraflı Bisiklet Pompası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Giyo GP-94 model bisiklet pompasının sizler için Türkiye'de ilk olarak incelemesini yaptık. F/P bakımından fiyati diğer pompalara göre daha pahali olsada uzun ömürlülük ve işlevsellik açısından bizden oldukça yüksek not alan bu ürünü gerek MTB bisiklet tekerinizde, gerekse yüksek basınç gerektiren ince tekerlerinizde kullanabilirsiniz.

Scudo
anlatım çok yerinde. fazla laf kalabalığı yok. güzel video olmuş tebrik ederim.

@Sin

Teşekkürler üstadim. Kisa ve öz olmasina dikkat ediyorum bir pompayi dakikalarca anlatmaya gerek yok:)

Gp24 oneririm ... otomatik algiliyor sok tak degistir yok

@A.Tahsin
Hocan gp24 eski pompam. Otomatik algilama özelliği yok. Gp-94'teki gibi presta icin iç mekanizmasini söküp ters cevirmeniz gerekmektedir.

Giyo gp41 kullanıyorum, aliminyum ve plastik olanı var. İkisi de gayet kaliteli. 94 ten farkı haznesi biraz daha küçük ve tutamaç mekanizması yok. 100 psi göstergesi var fakat 100 ün üzerine bastığını düşünmekle birlikte birkaç yerde duydum.

@yenhesa

Genelde Türkiye'de gp4x serisi kullaniliyor. Kalite olarak yakinlar ancak dedigim gibi biraz fazla butceniz varsa çift tarafli basma olayi hem zamandan hem enerjinizden tasarruf ettiriyor

Oldukça hızlı şişiriyor. ben lastik şişirmeyi bilmediğimden tahminen ön iç lastiği kanırttım biraz zorlayarak. pompa da dandik bi pompaydı herşey dağıldı:)
velhasıl pompa arıyordum sanırım bunu alacağım..

@A.Tahsin
Hocan gp24 eski pompam. Otomatik algilama özelliği yok. Gp-94'teki gibi presta icin iç mekanizmasini söküp ters cevirmeniz gerekmektedir.

Hocam kusura bakmayın konuyu biraz hortlatıyorum ama bende giyo gp24 almayı düşünüyorum siz memnunmuydunuz veya 50 lira civarı önerebileceğiniz bir pompa var mıdır ?

@ata771 ben giyo gp41a sipariş ettim satıcı elinde kalmadığı için giyo GP61a modelini göndermiş. Gp41 a ya göre tek farkı teleskobik yani biraz daha uzuyor. Bisikletimde test ettim lastiklerim Max.50 psi destekliyor bende 45 psi ı çok zorlanmadan bastım. İnternette göründüğünden küçük duruyor ancak çok işe yarıyor. Bisikletiniz MTB (dağ bisikleti) ise alabilirsiniz ama yok bisikleti ise 120 psilara çıkacağını düşünmüyorum

@6frkn6 anladım hocam. Şehir bisikleti benimki, 65-85 arası basın deniyor sanırım bu tarz bisikletlere. Benim ihtiyacımı görmez o zaman.

@ata771 ben 45 psi ı zorlanmadan bastım ama 65 i lastiğim desteklemediği için denemedim belki o psi' lara da çıkabilir. Şehir bisikleti kullanıp bu pompayı kullanan birine sormanız daha doğru olacaktır. Ama tahminimce 65-85 psilara çıkmak elinizi ağrıtabilir biraz uzun sürebilir.

Geri