Scudo Sports

İnceleme Giyo gf 43p

Samsam

Daimi Üye
Tepki
337
İsim
ENES
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Biraz araştırma yaptıktan sonra alınabilecek en mantıklı ve ucuz ayaklı pompa olduğunu gördüm .

75 tl gibi bir fiyata rahat 100 psi ve üstü hava basılabilen ve basınç göstergesi olan bir pompa almak sevindirici oldu.

Ürün ile alakalı, tek eksi yönü tamamen plastik olması. Evet hava cok rahat basilabiliyor ama sonlara doğru sanki pompanın kolu kırılacakmış hissi korkutmuyor da değil.

Sonuç olarak pompaya insanı derece güç uygularsanız sizi uzun yıllar üzmeyecek bir pompaya sahip olmuş olursunuz

Son olarak normalde link koymayacaktım fakat ürün bir gün dolmadan elime ulaştığı için link koyuyorum .

(link)

20200124_182559.jpg20200124_183237.jpg20200124_183248.jpg

Scudo
Bu ürün ile XLC pu-s04 arasinda kaldım ancak XLC'yi tercih ettim. Zaten piyasada birbirinin aalternatifi olan iki ürün. Bu fiyatlara ikisi de üzmez.

@Samsam Birebir aynı ürünü 3-4 aydır memnuniyetle kullanıyorum. Dağ bisikletini mini pompa ile şişirebiliyordum ama yol bisikleti aldıktan sonra ayaklı pompanın şart olduğunu anladım. Almadan önce sürekli benzinliklerde zaman kaybediyordum hava basabilmek için. Yanlış hatırlamıyorsam ben de 80 civarı almıştım. 120 PSİ'a kadar bastım ben, bir sorun yok daha da basabilir. Sadece sibop iğnesinin girdiği kısım biraz deforme oldu, orada kullanılan kauçuk tarzı malzeme sanırım kalitesiz biraz. Bunun dışında fiyat/performans ürünü diyebilirim, benim için büyük rahatlık.
İnceleme için teşekkürler, iyi günlerde kullanın ...

• Beğen
Tepkiler: Samsam
@Samsam Birebir aynı ürünü 3-4 aydır memnuniyetle kullanıyorum. Dağ bisikletini mini pompa ile şişirebiliyordum ama yol bisikleti aldıktan sonra ayaklı pompanın şart olduğunu anladım. Almadan önce sürekli benzinliklerde zaman kaybediyordum hava basabilmek için. Yanlış hatırlamıyorsam ben de 80 civarı almıştım. 120 PSİ'a kadar bastım ben, bir sorun yok daha da basabilir. Sadece sibop iğnesinin girdiği kısım biraz deforme oldu, orada kullanılan kauçuk tarzı malzeme sanırım kalitesiz biraz. Bunun dışında fiyat/performans ürünü diyebilirim, benim için büyük rahatlık.
İnceleme için teşekkürler, iyi günlerde kullanın ...
Sağol Ceyhun Abi.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Aynı ürünü bende yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum sizin uç kısmı biraz farklı gibi geldi benim pompanın uç kısmında hem presta hemde schrader sibobo göre iki taraflı üç var

• Beğen
Aynı ürünü bende yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum sizin uç kısmı biraz farklı gibi geldi benim pompanın uç kısmında hem presta hemde schrader sibobo göre iki taraflı üç var
Olabilir, bunda pompanın içinde iki tane plastik parca var. Onları ters çevirince presta veya schrader sisteme uygun hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Olabilir, bunda pompanın içinde iki tane plastik parca var. Onları ters çevirince presta veya schrader sisteme uygun hale geliyor.
Malesef yeni model bir ürün çıkarırken yapılan update kullanıcının aleyhine oluyor bendeki ürünün ucu resimdeki gibi

Dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    8,9 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Samsam
Malesef yeni model bir ürün çıkarırken yapılan update kullanıcının aleyhine oluyor bendeki ürünün ucu resimdeki gibi
Haklısınız, fakat mevcut sistem sanki daha uzun ömürlü . Ama sizin pompanızdaki sistem çok daha kullanışlı.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
1 yıldan fazla bende kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 120psi a kadar çok rahat hava vuruyor. Üstünde vurur👍

• Beğen
Herkese selam bu pompadan bende aldim ama lastiğin içinde hava varken yani sisikken taktigimda sanki oturmuyor. Oturuyor ama hava akışı sağlanmiyor sanki içindeki yay ince.sibobun ucunu itecek kadar güçlü değil gibi öyle söyleyim . Ama lastik inikken taltigimda rahat kaç psi istiyosam. Basabiliyorum sorun nedir acaba sizde de bu şekilde oluyor mu iade etmeliyimimScreenshot_2020-03-06-16-16-43-964_com.whatsapp.jpg
İçindeki parça bu şekilde

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Samsam
Herkese selam bu pompadan bende aldim ama lastiğin içinde hava varken yani sisikken taktigimda sanki oturmuyor. Oturuyor ama hava akışı sağlanmiyor sanki içindeki yay ince.sibobun ucunu itecek kadar güçlü değil gibi öyle söyleyim . Ama lastik inikken taltigimda rahat kaç psi istiyosam. Basabiliyorum sorun nedir acaba sizde de bu şekilde oluyor mu iade etmeliyimim220433 dosyayı görüntüle
İçindeki parça bu şekilde
Ben de aynı pompayı kullanıyorum,
Siboba uygun uç ile kullanıyor olduğunuzu varsayarak şunu söyleyebilirim, presta sibopun uç kısmını sonuna kadar gevşetip o şekilde tam bastıracaksınız. Bazı siboplarda pompa ucunun oturduğu anlaşılabiliyor, oturduğu zaman kilitleyip rahatça hava basabiliyorsunuz.
Ancak bazen ben de sizin gibi sorun yaşıyorum, bazen de pompa ucunun deliği dar olduğundan siboba baskı yaparak lastiğin inmesine neden oluyor, onu da el yordamıyla halletmeye çalışıyorum.

Ben de aynı pompayı kullanıyorum,
Siboba uygun uç ile kullanıyor olduğunuzu varsayarak şunu söyleyebilirim, presta sibopun uç kısmını sonuna kadar gevşetip o şekilde tam bastıracaksınız. Bazı siboplarda pompa ucunun oturduğu anlaşılabiliyor, oturduğu zaman kilitleyip rahatça hava basabiliyorsunuz.
Ancak bazen ben de sizin gibi sorun yaşıyorum, bazen de pompa ucunun deliği dar olduğundan siboba baskı yaparak lastiğin inmesine neden oluyor, onu da el yordamıyla halletmeye çalışıyorum.
Cok kez denedim ama aynı şekilde oldu. Lastiğin içi hava dolu iken oturmadi hani sibopa takarken bi tik diye hissiyat oluyor oturduğunu anlıyorsunuz. O olunca zaten daha ileri.gitmiyor biraz denedim ama dahada zorlarsam kirilir diye zorlamadim. Bence o içindeki yayi biraz daha güçlü bir uay koysalar di hic bi sorun olmazdı. Neyse sizde de böyle bişey olduğuna göre bi iade etmiyorum demekki siboptaki yumusakliga görede bu problem oluyor biraz. İnşallah bişey olmaz diyerekten kullanmaya devam edeceğim. Ama hani yanlış bişey yapmadığımi topeak pompa kullanıp onda daha hiç problem yasamadan bu islemi yapabildiğimi soyleyebilirim ama onda bu oadca kısa olduğu için yay yok zaten direk plastige değdiği için kolayca oturuyor

• Beğen
@umutkbklk19 bende aynı pompadan var, ilk başta ben başlığı iyice dişli kısma geçirmeye çalıştığımda dediğiniz gibi oluyordu. şuan uçtaki dişli kısma geçirip daha ileriye zorlamıyorum ve kilidi açıyorum. pompaya basmadan lastik basıncı görünmüyor, ilk basışta görünüyor. bende kaçırma, içteki havanın boşalması vs sorunu yok şuan..çok memnunum.🤔

• Beğen
@umutkbklk19 bende aynı pompadan var, ilk başta ben başlığı iyice dişli kısma geçirmeye çalıştığımda dediğiniz gibi oluyordu. şuan uçtaki dişli kısma geçirip daha ileriye zorlamıyorum ve kilidi açıyorum. pompaya basmadan lastik basıncı görünmüyor, ilk basışta görünüyor. bende kaçırma, içteki havanın boşalması vs sorunu yok şuan..çok memnunum.🤔
Hava kaçırma gibi bi sorun bendede yok. Dediğiniz gibi bende ilk bi basıp belki sonra olur dedim ama basınç o taktigim yerde birikiyor gibi geldi oyuzden çok zorlamadim çok basınç sıkışıp patlama gibi birşey olur diye

• Beğen
yaylı parçayı ve lastiği tekrar çek edin bence, tam hatırlamıyorum ama başta bende bocalamıştım...o kadar zorlanmamalı, ben uçtaki dişli yeri geçirip, kilitleyip az kuvvetle basınca hemen psi görüyorum..

• Beğen
ben de kısa bir incelemesini yayınlamıştım, pompayı sık sık kullanıyorum, sürekli ucunu değiştirmek zor oluyor, daha pratik uç olsaymış daha iyi olurmuş. Ben de hava kaçırma, basmama gibi sorunlar olmadı, yanlız şişirdikten sonra siboptan çıkarması çok zor oluyor. Fiyatına göre güzel alet.

ben de kısa bir incelemesini yayınlamıştım, pompayı sık sık kullanıyorum, sürekli ucunu değiştirmek zor oluyor, daha pratik uç olsaymış daha iyi olurmuş. Ben de hava kaçırma, basmama gibi sorunlar olmadı, yanlız şişirdikten sonra siboptan çıkarması çok zor oluyor. Fiyatına göre güzel alet.
Aslinda ucundaki plastik parçaya baktim sizde de yayi ayni şekilde duruyor benimkinde biraz yamuktu düzelttim . Ama bundan değil sanıyorum . Hatta almadan sizin incelemenizi izlemiştim

• Beğen
Tepkiler: Kerim Özal
Şişireceğin sibobun ucunubgevşettikten sonra bir anlık üstüne basın bırakın. Azıcık hava kaçacak ama pompanın daha kolay oturup hava bastığını göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: umutkbklk19
Geri