Scudo Sports

Gitar hakkında her şey

Bu da bonus olsun o zaman. 10 seneye yakındır bu abi ile twitter üzerinden takipleşiyorum. Çok çok severim kendisini. Bu arada Clapton değil, Hendrix gazı o.

@Adil ÜNALDI Çok fena nostalji oldum. Eric Clapton'la gaza gelinmiş beyaz strat aldırılmış. Arkadaki çevirmeli telefonun etkisi de büyük oldu tabi.
joe1.PNG

Scudo
"Bisiklete binmek gibi, bir kere bindin mi bir daha unutmazsınız" işi biraz gitarda farklı galiba. Youtube üzerinden bir tanıtım videosun İngiliz Yarış Yeşilini andıran renkte bir gitar görmüştüm sırf renginden dolayı çok hoşuma gitmişti, zaten yeni başlayacak kişilere hemen hemen önerilen modellerdendi. 8-9 ay kadar aramış bulamamıştım. Saksafon almak için gittiğim Çınar Müzik mağazasında gitarlara bakınırken 3-4 gitarın arkasından görmemle gitarı almıştım. Pandemi dönemindeki yoğunluğa kadar kendi halimde öğrendim 3-5 tıngırdatıp işten sonra rahatlıyordum. 2020 'den bu yana çalmadım nedendir bilmiyorum çalamıyorum. Gitarı ne zaman elime alıp elimi klavyeye götürsem tüm parmaklarım taş gibi kasılıp kalıyor psikolojik baskı mı yoksa yapamıyorum endişesinden midir bilemiyorum.
Squier Bullet Stratocaster FSR Limited Edition

Dosyalar

• 20171103_124045.jpg
    20171103_124045.jpg
    124,8 KB · Okunma: 12
"Bisiklete binmek gibi, bir kere bindin mi bir daha unutmazsınız" işi biraz gitarda farklı galiba. Youtube üzerinden bir tanıtım videosun İngiliz Yarış Yeşilini andıran renkte bir gitar görmüştüm sırf renginden dolayı çok hoşuma gitmişti, zaten yeni başlayacak kişilere hemen hemen önerilen modellerdendi. 8-9 ay kadar aramış bulamamıştım. Saksafon almak için gittiğim Çınar Müzik mağazasında gitarlara bakınırken 3-4 gitarın arkasından görmemle gitarı almıştım. Pandemi dönemindeki yoğunluğa kadar kendi halimde öğrendim 3-5 tıngırdatıp işten sonra rahatlıyordum. 2020 'den bu yana çalmadım nedendir bilmiyorum çalamıyorum. Gitarı ne zaman elime alıp elimi klavyeye götürsem tüm parmaklarım taş gibi kasılıp kalıyor psikolojik baskı mı yoksa yapamıyorum endişesinden midir bilemiyorum.
Squier Bullet Stratocaster FSR Limited Edition
Saksofon ne oldu aldın mı? :D

Saksofon ne oldu aldın mı? :D
Gitarı alında o kaldı, gitardan sonra öyle bir tırmanışa geçti ki fiyatı istesem de alamadım sonrasında. Neredeyse %85lik bir oranda metal müzik dinleyen biri olsam da saksafon ses olarak beni gerçekten büyülüyor. Zaten ev ortamında çalınacak bir müzik aleti değil, geçen hafta arazi yürüyüşümüzü bitirmeye 1km kala Ege dağlarında Karadeniz ezgisini işittik, amcamın biri hanımını da almış yanına tulum çalıyordu.

İlave olarak o dönemin parası ile gitarı aldığımda 450 lira daha verseydim Epiphone Zakk Wlyde Les Paul modelini alabiliyordum ama param çıkışmadı.

Bilgisayar oyunları gençlerde müzik ve spor uğraşılarını bitirdi,çok yazık üzülüyorum.Ben 65 yaşındayım, hala gitar ve bisiklet uğraşım var.Selamlar,saygılar.
o biraz kişilik yapısı ile ilgili ben 7yaşındayken de bilgisayar oyunu oynuyordum atari vardı o zaman halen oynuyorum ama o zaman da bisiklet sürerdim saatlerce halen de sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Çok istedim ama beceremedim, tabi kurs vs gitmedik yaş bi yere geldi parmaklar kırılmıyor.
Bende üflemeli olarak çözüm buldum, klarnet ile 4-5 yıldır notasız kulaktan çalıyorum arada canım sıkıldığında.
Müzik ile uğraşmak yada uğraşmaya çalışmak, 2 tane düzgün ses tonu çıkarmak ayrı bir haz veriyor gerçekten insana.

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve MakRo
Benim de gitar hayalim vardı, hayallerimi bitiren zat i muhterem ,

Bileniniz vardır, adamın felsefesi, yaşam tarzı, bile bizi aşıyor ama bu kadar iyi calanlari, yani gitarı icra etmek anlamında diyorum, bizim siyasetçileri değil, hayran olmamak elde değil..

Geri