Scudo Sports

Git-Gel Beyşehir 180 km...

@-aht-

Bu teoremi bulmak için ne kadar çalışmadım biliyon mu? :D Bu teoremdeki veriler sadece çekilen fotoğraf sayısı ile ilgili değil küçük Ahmet; aynı zamanda, fotoğrafların "içeriği" ile de ilgili. Mesela, BMX'cilerden Abdülhamit de fotoğraf çekmiş ama onları saymadım. Neden? Çünkü, o fotolar durağan durumda çekilmişlerdi. :ci: Yaaa! Hiç böyle düşünmemiştin deee mi Faarettin? :p
Öyle hızımız 25,9'du falan olmaz. Ortada bilim var! "Yok walla, bu senin hesapladığın sonuç kesin yanlış!" diyosan, Ahmet Yıldırım'ın ve Dedenin çektiği fotoları da bi görelim, ona göre başka bi formül uydururuz be...Gizli saklı fotoların, bilime yararı olmaz. :sigaraici He he heeee...

Scudo
@Bugsbunny

Sevgili Bugs, bence Ahmet Yıldırım dağı, fare doğurdu. :sonst1zde

Onların hızı bizden sadece saatte 2 km daha fazla. Bu da 100 km de 8 km fark eder. Tıpkı Takkeli dağın konya ya uzaklığı kadar.
Bmx ile yol bisikleti arasındaki fark sadece bu kadar mı olmalıydı. :sigaraici

Yani onlar tıp fak önünden geçerken biz Belenbaşından aşağıya inişe geçip Takkeli dağ hizasında falanmışız. :7:

Bence Ahmet hocanın ekibi (dede hariç) dağ fare doğurdu. :sonst1zde
Bizim bmx ekibi ise fare dağı (sezeryanla) doğurdu. (Fareye acıdığımdan tıbbi müdahale yaptım :))

Üstelik biz Beyşehirde ne kelle yedik ne paça ne de kuyruk ne de buynuz.
Mercimekle fasülyeyle karnımızı doyurmamıza rağmen Konyaya kadar hiç de acıkmadık. Tıpkı antilop gibi haldır haldır pedal çevirdik.
Fatih hocanın ayak ağrısı muhabbeti olmayaydı bence Ahmet yıldırımı belen başında yakalayıp geçmemiz işten bile değildi. İşte o zaman antiloplar aslanlara tur atlayacaktı.
Yaşasın kuru fasülyenin dayanılmaz performansı. Ülem, o fasülyenin gazı bile şifa be... Bizim motorlar lpg bile yakıyomuş. eksozdan çiğ gaz bile atmadık. hepsi yandı. ne güzel şey bitkisel gıdalar ve habitabın dayanılmaz hafifliği...
Şimdi Ahmet hocaya sorsak yolda hiç acıkmadık der ama eminimki Kızılörende (sevgili dedem hariç) ekmek arası bi şeyler hazırlayıp atıştırmışlardır.. :D :crazy292:

Oysa biz kızılörende duraksamadık bile.. transit geçtik..
Üstelik Fatih beyin ayağını (yani pardon, ayağının ağrısının geçmesini) bekleyerek Ahmeti nejat hocaya avans bile verdik.. Oynaya güle pedal bastık... Yorulmadık bile.. üstelikte selelerimiz hiç te acımadı.. :cheer: :winkenlux :cheer:

Yaşasın antilop ekibi, yaşasın habitab kardeşliği... kıllı aslanlara hücuuuumm.
etcil ortaklığa sooon.. susma sustukça sıra senin de arka buduna gelecek... :2gunsfiri
Ahmet hoca but olsunda ne olursa olsun yer.. :cool: :p :)

Walla bu seferki Beyşehir turunu hep ilk sırada hatırlayacam Mesut abi; hakkaten süperdi. Eve vardığımda, bedensel hiçbi göstergemde "overload" yazmıyodu. Açlık durumum ve kan şekerim de yerlerde sürünmüyodu. Tam dozunda bi geziydi benim için. Hatta ertesi gün "Habitab yapalım" desen, ona da gelirdim...
Expresçilerin performansına gelince, ya küçük Ahmet'in kilometre saatinde sorun olmuş, yanlış gösteriyo; ya da lokomotifin çekişinde problem olmuş :D. Sadece 2 km/h'lik bi hız farkı hakkaten azmış yaw :bilmiom:. Beyşehir yolundaki asfalt kalitesi, yol bisikletlerini bayaa bi yavaşlatmış olsa gerek.
Eeee, sevgili -aht- Ahmet, geri kalan fotolara göre yeniden bi formül hesaplamama gerek kalmadı bu durumda. Sen, kendi verilerini sööleyince, zaten expres olarak ufak bi çizilme oldu karizmanızda. Keşke hiç itiraz etmeseydin...
:D :D :D
DEEEEEEE Mİİİİİİİİİİ???

Hmmmmm... Yalnız birşey daha belirteyim yokuşları inerken pedala basmadık hiç.. :) gün abi.Ortama hızımız artmasın diye..:D :vroam:

A.Yıldırım abime havale ediyorum artık... :cool: :cool: :D :000002158

Geri