Scudo Sports

Giro D'italia

Tam net saati hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, ya da yarışın etapları hakkında ayrıntılı bir link falan???

Scudo
@Tuğba Anbanazli

Etaplar ile ilgili link:
(link)

@Cem Unden

bende bu bölümü çok merak ediyorum video olarak kaydedebilirsem burada paylaşacağım..

Adamlar ,bisiklet turu için uçak uçuruyorlar . Bizde Cumhurbaşkanı biraz bisiklete binip 2-3 km bisikletçilerle beraber gitse ne olurdu , sanki . Cumhurbaşkanı , start veya finişe gelmek yerine "Ey vatandaşlarım ; bisiklete binin . Çok faydalıdır dese " ; ertesi gün neler olur neler

http://i56.tinypic.com/117b6ll.jpg

Pinotti dağlarda tutunur mu ki ? İyi tırmandığını biliyorum ama...Eğer tutunamazsa bile eğer az bir fark olursa son etap tt de işler değişir mi ? Sanırım daha çok erken bunları sormak için.

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
@Özgün ÇETİN

Marco Pinotti iyi yokuşçudur ,hocam , biliyorsun . Daha film yeni başladı . Hayırlısı . Birkaç tane solo finiş görürüz inşallah . Sprintten daha çok zevk veriyor bana . Geçen sene sprinterileri iyi yemişlerdi turda , solocular

Stage 1 results: HTC-Highroad wins the TTT as expected; Italian TT Champ Marco Pinotti will wear the first Maglia Rosa

Stage 1 results
1 HTC-Highroad 20:59 (Pinotti) 55,186 km/h
2 RadioShack 21:09 + 0:10 (Machado)
3 Omega Pharma-Lotto 21:21 + 0:22
4 Liquigas-Cannondale 21:21 + 0:22 (Nibali)
5 Garmin-Cervélo 21:23 + 0:24
6 Lampre-ISD 21:23 + 0:24 (Scarponi)
7 Rabobank 21:25 + 0:26
8 Saxo Bank-Sungard 21:29 + 0:30 (Contador)
9 Sky 21:36 + 0:37
10 Vacansoleil-DCM 21:36 + 0:37
11 Movistar Team 21:37 + 0:38 (Arroyo)
12 Androni-Giocattoli 21:38 + 0:39 (Sella y Rujano)
13 BMC 21:40 + 0:41
14 Leopard-Trek 21:41 + 0:42
15 Quick Step 21:41 + 0:42
16 AG2R 21:48 + 0:49
17 Astana 21:49 + 0:50 (Kreuziger)
18 Geox-TMC 21:52 + 0:53 (Menchov y Sastre)
19 Colnago CSF Inox 22:01 + 1:02 (Pozzovivo)
20 Katusha 22:03 + 1:04 (J Rodríguez)
21 Farnese-Vini 21:06 + 1:07
22 Acqua&Sapone 22:06 + 1:07 (Garzelli)
23 Euskaltel-Euskadi 22:12 + 1:13 (Antón)

Petacchi zaten anca böyle katakuli yaparak kazanabilirdi, yani gözgöre göre 2 kere kesti cavendish'in önünü. Yaşlı kurt yaptı yapacağını :)

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Bu 2. etap cidden çok güzeldi, İtalya'ya gidesim geldi. =) Sanırım son 20km'nin içindeydi yuvarlak bir kavşak vardı yarı yarıya bisikletçiler sağdan ve soldan gittiler çok hoş bir görüntü oldu. :))

@Özgün ÇETİN

Alessandro Petacchi'nin galibiyetlerini hazmediyorum artık ya:-(( Cavendishin jantınin aldığı şekil ve kallerin çıkacağını sandım bir ara gerçekten , zaten yine 20-30 cm gibi küçük bir tekerin 3 te biri mesafesi ile aldı yarışı.Cavendish zaten tepkisini dile getirdi.Eurosport spikerlerinin dediği gibi ingiliz basınında ses getirecek bu olay diye bahsedildi.Yariştaki son kazada gerçekten üzücü idi.
Yarış mark cevendishin hakkı idi benim görüşümce.:in:
Alessandro Petacchi her yerde hile vs ne varsa uğraşıyor ya.:(

ben yınede onun kazanmasına sevindim.sprint finislerinde böyle seyleri çok göruyoruz.omuzlar itmeler önunu kapamalar.gecen sene tour de francede m.raınshovun cavendisha yol acmak için meşhur toslaması hala aklımda ya:)

Az önce inişte kötü bir kaza olmuş :( Bisikletçinin kim olduğunu henüz söylemediler ama durumu çok ciddi görünüyordu başı ve burnu kanayan sporcuya kalp masajı yapılıyordu.

@MuratHan

Leopard trek'den wouter weylandt....
Kalp masajı dahi yapılıyordu bir ara ve durumu çok kötü görünüyordu.
En az 70-75 km hızı olduğunu düşünüyorum.Yattığı yere vücüdundan kan sızıyordu.
Umarım hayati tehlikesi yoktur...

Weylandt helikopter ile hastaneye ulaştırılmış son haberlere göre.Yeni haberleride aktarıcam buraya

Çok yazık, youtube a Weylandt'ın yerde yatarken göründüğü kısa süreli kaydı eklemişler ve malesef manzara korkunçtu. Yarışı seyrettiğim için helipkopter kamerasından kalp masajının yapılma anlarını gördüm. Dua ediyorum, inşallah kurtulur.

9 May 2011 ... The Italian news agency RAI is reporting that Leopard-Trek's Wouter Weylandt died after crashing out of the Giro d'Italia Monday.

Çok yazık, ölmüş malesef, Huzur içinde yatsın :((((

Wouter Weylandt'ın ölüm haberi doğrulanmış. Allah rahmet eylesin.
26 yaşında. Bir kızı varmış, eşi de hamileymiş :(

Allah Rahmet eylesin. Adı spor olan her hangi bir dalda insanların bu şekilde hayatlarını kaybediyor olmaları gerçekten çok üzücü.

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın , mekanı cennet olsun.Allah eşine ,ailesine ve doğacak çocuğuna sabır diliyoruz.:(

Geri