- Tepki
- 5.716
- İsim
- Serhat C
Yön gösteren abinin yerinde olmak istemezdim, sanki vahşi bir sürü üzerine geliyor ve maalesef sana çarpıyorlar.
Kesinlikle en mantıklısı dediğiniz gibi olması. Benim üstüme doğru öyle bir kalabalık gelse konsantre bile olamam ya bana çarparlarsa diyeHer yarışta Sarper Bey ve Berkem Bey yol ayrımlarını gösteren görevlilerinin çağ dışı uygulama olduğunu söylüyorlar, bunun yerine neden 2-2,5m yüksekliğinde portatif led gösterge direkleri kullanılmıyor. Çarpma ihtimaline karşı alt kısımları bugün etap boyunca gördüğümüz süngerlerle sarılabilir.
Çünkü UCI dinozorlar tarafından yönetiliyor. Aynı bizde olduğu gibi. 😠Her yarışta Sarper Bey ve Berkem Bey yol ayrımlarını gösteren görevlilerinin çağ dışı uygulama olduğunu söylüyorlar, bunun yerine neden 2-2,5m yüksekliğinde portatif led gösterge direkleri kullanılmıyor. Çarpma ihtimaline karşı alt kısımları bugün etap boyunca gördüğümüz süngerlerle sarılabilir.

Bunlar bile bisikletliye çarptığına göre...Bu nirvana oldu, bisikletçinin yerinde olsam o sinirle tekme tokat dalardım.
Van Damme dövmüştü,o mu???Attila Valter (link)
Atilla keşke Türk olsaydın be çocuk![]()
Macarlar Türk değil mi zaten? 😆Attila Valter (link)
Atilla keşke Türk olsaydın be çocuk![]()