Scudo Sports

Giro d'İtalia 2021

Scudo
@sccetin Serhat, ben de etabı mı izlesem kadans mı yapsam dedim..
Kanepede uyuya kalmışım, neyse ki son 15 k.m.ye yetiştim. 2-3 kaza oldu.Landa kötüydü, hastaneye kaldırıldı ,Dombrovski ye doğum gününde nazar değdi, Sivakov da çok geriye düştü ne yazık ki....

Son düzenleme:
Yön gösteren abinin yerinde olmak istemezdim, sanki vahşi bir sürü üzerine geliyor ve maalesef sana çarpıyorlar.

Her yarışta Sarper Bey ve Berkem Bey yol ayrımlarını gösteren görevlilerinin çağ dışı uygulama olduğunu söylüyorlar, bunun yerine neden 2-2,5m yüksekliğinde portatif led gösterge direkleri kullanılmıyor. Çarpma ihtimaline karşı alt kısımları bugün etap boyunca gördüğümüz süngerlerle sarılabilir.

Her yarışta Sarper Bey ve Berkem Bey yol ayrımlarını gösteren görevlilerinin çağ dışı uygulama olduğunu söylüyorlar, bunun yerine neden 2-2,5m yüksekliğinde portatif led gösterge direkleri kullanılmıyor. Çarpma ihtimaline karşı alt kısımları bugün etap boyunca gördüğümüz süngerlerle sarılabilir.
Kesinlikle en mantıklısı dediğiniz gibi olması. Benim üstüme doğru öyle bir kalabalık gelse konsantre bile olamam ya bana çarparlarsa diye

Çünkü UCI dinozorlar tarafından yönetiliyor. Aynı bizde olduğu gibi. 😠

6.etapla yarış kızışıyor...
Dün kendini fazla yormayan takımlar, liderlerinin zaman kaybetmeden etabı bitirmesi için çalışacak.
Etap profili tırmanışçılara uygun, kaçışa da gidebilir... Zirve finişi acaip olacak...
Dünkü kazalardan sonra bugünü sorunsuz yaşamak dileğiyle...
BiKmrcatOqpmulT6HoBA_220421-091044.jpg
Son 16 k.m.yi kaçırmayalım...
Zzse5jrp6TaWhqSQF0oO_220421-091100.jpg
Yayın 13:35 - 18:30 arası...

Dün Landa'nın geçirdiği ağır kaza sonrası yarış dışı kalmasının hemen ertesi günü takım arkadaşının böyle bir zirve finişi etabını alması çok güzel oldu. Matej Mohoric inanılmaz çalıştı.

Genel klasmanda ise Ineos harika bir ekip olduğunu gösterdi. Pelotonu domine ederek George Bennett gibi favorileri döktüler. Bernal bu performansını devam ettirirse turun sonuna pembiş varabilir.

6. etap genel klasmanı silkeleyip iddialı ve formda olanları ortaya çıkardı. Eneos "-Var mı bana yan bakan?- edasıyla meydan okudu ve Bernal iyi gözüktü....
Gençler tozu dumana katarken günü "Vivaldi nin dört mevsimi" eşliğinde bitirdik...

7. etap ile çizmenin doğu kıyılarındayız. Sprint finişi çekişmeli olacak. Ewan, Viviani, Sagan, Gaviria kapışır...
iaGyH1YoS4D1pcspiwmW_220421-095636.jpg
Canlı yayın 13:45 - 18:30 arası.

Bugünkü 8. etap ile yarını da kapsayacak iki tırmanış-iniş profilini takip edeceğiz.
Mahoriç o meşhur "üst boruya kapanıp" iniş tekniğini UCI kararı sonrası gösteremeyecek ne yazık ki...
Genel klasmancılar dün rölantide idi, bugün ve yarın güç gösterileri ile tur, izlenmesi daha zevkli hale gelecek...
MZ9HMqvkHtqBDVE8g0ty_220421-102924.jpg
Yayın 13:35 - 18:30 arası....

Ne güzel ki gene gencecik bir sporcu etabı aldı .
Giro "Z Kuşağının" rüzgarıyla savruluyor..
Dün bu turda 2.etabını alan Ewan, "zengin sprintçi" kalkışı yaparak yarışmayı bıraktı. Diğer iki büyük turda sprint etaplarında kendisini görme ihtimalimiz yüksek.
Gün mayo ve sıralamadaki değişim için yarını işaret etti. Salı dinlenme günü öncesi yarın ki sıkı dağ-tepe rotası güzel olacak...

Son düzenleme:
Etap ve genel klasmanda sürpriz isimleri görmek Giro'ya farklı bir tat katıyor. 8. etapta dikkatimi çeken Groupama FDJnin takım olarak Attila'yı taşımaları bisikletin gerçekten takım sporu olduğunu tekrardan üzerine basa basa göstermesiydi.

Geri