Scudo Sports

Giro d'İtalia 2021

Scudo
17 günlük kapanmada boş durmayıp evdeki tadilat işlerine giriştim. Sayın iç işleri bakanının talimatıyla duvarları boyarken, bir yandan göz ucuyla izliyordum Giro'yu.

Yarışın son 15km'sinde Sarper ve Berkem ikilisi Taco şöyle, Taco böyle diye anlatırlarken merak ettim kimmiş bu Taco diye. İsim Taco olunca dedim herhalde Meksikalı, kavruk, bodur, sıska birşeydir. Meğer MVDP'nin hemşerisiymiş arkadaş, eski bir Jumbo Visma'lıymış ayrıca.

Giro yine yaptı güzelliğini, tahmin edilemez tarafını koydu ortaya. Son zamanlarda izlediğim en keyifli finişlerden biriyle çıktı karşıma.

Yarışın son 15km'sinde Sarper ve Berkem ikilisi Taco şöyle, Taco böyle diye anlatırlarken merak ettim kimmiş bu Taco diye
Bu isimlerle ilgili benim de şöyle bir anım var.
Sene galiba 80 lerin sonu. Radyodan SSCB - Türkiye milli maçını dinliyoruz. Yaremçük diye bir futbolcu var, bizimkileri tekbaşına hallaç pamuğu gibi atıyor. Spiker devamlı Yaremçük şöyle Yaremçük böyle deyip duruyor. Rahmetlik anneannem de kızdı ve "Hepsi kopsun" dedi. :ssrtcbya::koptum:Hiç unutmam.

gG3bbFtkpsmjV6Zg2wV3_210421-052035.jpg

4. gün 187 k.m.lik bir etap...
Etabın ilk yarısı "Konya Ovası", ikinci yarısı "Karadeniz Yaylaları" ayarında profile sahip.
Genel klasman iddialıları ufaktan sahne alacaktır, pembe mayo el değiştirir...
Vlasov iyi durumda geldi, etaplar ilerledikçe ağırlığını koyacak diye umuyorum.
Canlı yayın 13:00 - 18:30 arası..

263618 dosyayı görüntüle

4. gün 187 k.m.lik bir etap...
Etabın ilk yarısı "Konya Ovası", ikinci yarısı "Karadeniz Yaylaları" ayarında profile sahip.
Genel klasman iddialıları ufaktan sahne alacaktır, pembe mayo el değiştirir...
Vlasov iyi durumda geldi, etaplar ilerledikçe ağırlığını koyacak diye umuyorum.
Canlı yayın 13:00 - 18:30 arası..

Bence genel klasman sakin geçer. Etabı da De Gendt kaçıstan alır diyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
25 kişilik bir kaçıs grubu oluştu ve De Gendt yok... Nazar değdirdik. :D

Hava da yağmurlu, bu etap izlenir.

Süprize açık bir etap yağmur yağış genel klasman için son yokuşta güç denemesi olur diye düşünüyorum

Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta

Dosyalar

• IMG_20210511_182439.jpg
    IMG_20210511_182439.jpg
    95,5 KB · Okunma: 8
Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta
Burdan izle alternatif bulamazsan. İngilizce yayın.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Pembiş mayo beklendiği gibi bugün el değiştirdi,israil start up tan De Marchi yarın pembe giyecek.(etabı Dombrowski aldı)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

İzlemaç'tan Türkçe izleyebilirsiniz.

• Beğen
Yarışın başında geçen senenin parlayan yıldızı Joao Almeida'dan yana kullanmıştım oyumu ancak büyük hayal kırıklığı oldu. Pembe mayo bir İtalyan'dan başka bir İtalyana geçti. Yarışın ilk ciddi yokuşlu etabında genel klasman tablosu da karıştı. Sivakov ve Remco Evenopoel'in şansı arttı.

Turkcell TV+ ilk 3 ay 5 TL premium üyelik sunuyor. Yanılmıyorsam iptal edilebiliyor 3 ay sonra da ,iptal edilmezse 18 TL'ye devam ediyor.

• Beğen
Giro d'İtalia 2021

Gene bir kaçışçı etabı aldı.
Dombrowski de kariyer başarısı yakalayanların kervanına katıldı..
Klasman ve pembe mayo beklendiği gibi değişti.
Havanın soğuk ve yağışlı olması daha temkinli bir rekabeti mecbur kıldığından takımlar birbirini kollayarak etabı bitirdi.
Kaçanlar genel klasmanda favori olmadığı için de yakalama çabasına girilmedi.
Geçen yılın Giro galibi Almedia çok zaman kaybetti ve bu tura şimdiden havlu attı.
Diğer iddialı isimler, sıralama içinde yakın zaman aralıkları ile günü fazla kayıp vermeden kapattılar...
Günün kısa özeti:

5.etap dümdüz ve aksiyonlara pek yer vermeyecek gibi.Tabi yağış ve rüzgâra denk gelinirse takımların stratejileri değişebilir...
Sprint trenlerinin yer kapma mücadelesi son k.m. yı çok zevkli hale getirecek..
Olağan şüpheliler: Sagan, Viviani, Ewan...

XDv8ng9Yi4NL5c84uqOO_220421-083039.jpg
Canlı yayın 14:05-18:30 arası....

Geri