gravel06
Aktif Üye
- Tepki
- 267
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Eurosport 1 etapların tamamını canlı veriyoretapları canlı nereden izleyebiliriz?
Eurosport 1 etapların tamamını canlı veriyoretapları canlı nereden izleyebiliriz?
Bu isimlerle ilgili benim de şöyle bir anım var.Yarışın son 15km'sinde Sarper ve Berkem ikilisi Taco şöyle, Taco böyle diye anlatırlarken merak ettim kimmiş bu Taco diye

263618 dosyayı görüntüle
4. gün 187 k.m.lik bir etap...
Etabın ilk yarısı "Konya Ovası", ikinci yarısı "Karadeniz Yaylaları" ayarında profile sahip.
Genel klasman iddialıları ufaktan sahne alacaktır, pembe mayo el değiştirir...
Vlasov iyi durumda geldi, etaplar ilerledikçe ağırlığını koyacak diye umuyorum.
Canlı yayın 13:00 - 18:30 arası..
Hep önde olmayı kameraya gözükmeyi seviyor sankiBence genel klasman sakin geçer. Etabı da De Gendt kaçıstan alır diyorum.![]()
Kameraya gözükmeyi değilde basıp gitmeyi seviyor, bu nedenle , imkan olurda basıp giderim diye etabına göre önlerde takılıyor. 🙂Hep önde olmayı kameraya gözükmeyi seviyor sanki![]()
Burdan izle alternatif bulamazsan. İngilizce yayın.Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta
Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta
Turkcell TV+ ilk 3 ay 5 TL premium üyelik sunuyor. Yanılmıyorsam iptal edilebiliyor 3 ay sonra da ,iptal edilmezse 18 TL'ye devam ediyor.Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta
Giro d'İtalia 2021Eurosport yayını bende kendi internetim ile de iş yerinden de açılmadı en sonunda bir tane site buldum izliyorum fakat Rusça olmasından dolayı hiç bir şey anlamıyorum. Son 30 km'dir izliyorum Yarın evde güzel bir araştırma yapıp ayarlayayım nereden izleyeceğimi, Redbull dağ bisikleti yarışlarını özet olarak izledim bunu bari kaçırmayayım bu hafta