Scudo Sports

Giro d'İtalia 2021

İlginen, oynayan varsa forum için bir Velogames fantazi ligi açtım.
Lig kodu: 433607814

Kısaca bilgi vermek gerekirse, 9 tane bisikletçi seçiyorsunuz. Bunların Giro'daki performanlarına göre puanlar topluyorsunuz. 100 birim bütçeniz var. Tabi bazı bisikletçiler pahalı bazısı ucuz. Kendinize göre ideal bir takım oluşturuyorsunuz. Giro sonunda en çok puan toplayan ekip kazanıyor.

(link)

Burdan katılabilirsiniz. Çok keyiflidir tavsiye ederim.

Giriş yaptım ama biraz kolay lokmayım 😄 Çok takip etmiyorum yariscilarin güncel performanslarını biraz tanıdık biraz tanımadık ortaya karışık yaptım. Ama zevkli olacağa benziyor 👍👍

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Scudo
İlginen, oynayan varsa forum için bir Velogames fantazi ligi açtım.
Lig kodu: 433607814

Kısaca bilgi vermek gerekirse, 9 tane bisikletçi seçiyorsunuz. Bunların Giro'daki performanlarına göre puanlar topluyorsunuz. 100 birim bütçeniz var. Tabi bazı bisikletçiler pahalı bazısı ucuz. Kendinize göre ideal bir takım oluşturuyorsunuz. Giro sonunda en çok puan toplayan ekip kazanıyor.

(link)

Burdan katılabilirsiniz. Çok keyiflidir tavsiye ederim.
Şinşek gibi, yıldırın gibi 😆
Screenshot_2021-05-07-13-35-10-076_com.opera.browser.jpg

Şinşek gibi, yıldırın gibi 😆
263234 dosyayı görüntüle

Benim takım da Bernal üzerine kurulu. Almeida'yı da seviyorum, almak istedim ama 14. etap Zoncolan'da yalan olur gibime geldi, vazgeçtim.

Evenepoel da tam muamma, sakatlık döneminden sonraki ilk yarışı. 5 etap alıp, 1. olursa da şaşırmam; 2 saat geri kalırsa da şaşırmam. :D

Arkadaşlar, lütfen simülasyon oyununuz için ayrı başlık açabilir misiniz?
Önceki yıllarda bundan çok çektik. Yarışla ilgili haber ve yorumları arada tespit edip okuyacağız diye canımız çıkıyordu.
Yine aynı karmaşaları yaşamayalım lütfen.

@cazci @sccetin @Anonim @Admin

Başlıyoruz..
Bugün 8.6 k.m lik "Bireysel Zamana Karşı" etabı ile şölen start alıyor...
Canlı yayın 14:50 - 18:30 arası Eurosport 1 de.
1620467497540.png

Hahaha 😂 biri müziği açık unuttu. Ah Sarper ah! 🤣

Ganna nın yanında Tobias "FOS" çıktı...

Son düzenleme:
İkinci etap ile tüm sporcuları bir arada göreceğiz.
Profil , toplu sprint finişi kokuyor...Canlı yayın 13:35 - 18:15 arası...
Rn5Yy7zs6Q8VgomDsTur_170321-050634.jpg

Teşekkürler bilgilendirme için, 20 km kaçak turlamanın ardından yatıp izleyeyim😊😊

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Merlier sprintini erken açmasına rağmen kimse yetişemedi. Rakiplerin çok daha güçlü görünüyor. Caleb Ewan'ı da son bölümde doğru yerde göremedik, artık takımından mıdır bilmiyorum. Ewan son 200 metrede belki de en hızlı sprinter ama bu şekilde kaybolduğu çok oluyor. Quikstep Bennett'i buraya getirmediğine pişman olabilir, Bennett bütün sprint etaplarını süpürürdü gibime geliyor.

Son 1,5 km nin dar dönüşleri nedeniyle sprint trenleri doğru dizilimi yapamadı. Diğer sprint etaplarında favoriler ağırlığını koyacaktır..

Caleb Ewan bariyerlere mi sıkıştı yoksa ben mi benzettim. Tekrarina da bakamadim.

Filippo Tagliani çok iyi bir performans sergiledi bence

etapları canlı nereden izleyebiliriz?

Bugün 3. etap ile tırmanış ve inişler başlıyor. Kaçışlara uygun bir profil gibi görünse de toplu finiş bekliyoruz..
Yayın 13:15 - 18:30 arası..
5f0n54aIhkG28IzoSMcq_210421-043709.jpg

Geri