Scudo Sports

Giro d'Italia 2020

Özetle Stelvio genel klasmanı yıkıp geçiyor şu anda, müthiş.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Scudo
Stelvio ya tırmanmaya başladılar mı? İşyerindeyim mesai 17.00 da bitiyor. Tırmanışı kaçırmak istemiyorum. 😆
Artık çok geç son 6 km falan kaldı zirveye, Ineos Kelderman'ı da döktü gidiyor, Almeida patladı, Kelderman'nın da 1:30 arkasında.

Artık çok geç son 6 km falan kaldı zirveye, Ineos Kelderman'ı da döktü gidiyor, Almeida patladı, Kelderman'nın da 1:30 arkasında.
Sağlık olsun. Özetine bakacaz artık.

Sunweb'in yağmurlukları bi türlü giyememesi korku filmi gibiydi. Rohan Dennis müthiş iş yaptı.

Genel klasman altüst oldu işte Stelvio etkisi:

Not: Cumartesi etabı biraz yumuşamış olsa da yine de yaklaşık 3500 elevation alınacakmış, bugün çok yorulduğu belli olan Kelderman dayanabilecek mi göreceğiz. Ineos'da mayoya bu kadar yakınken kesinlikle baskı kuracaktır.

1603378695551.png

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Son düzenleme:
Stelvio sonrası hava şartlarından dolayı 258km sürmek istemeyen bisikletçiler (perişan olmuşlar belliki) ve takımlar 19.etabı 150kmye düşürttü,otobüsler yeni start yerine hareket ediyormuş.

Stelvio sonrası hava şartlarından dolayı 258km sürmek istemeyen bisikletçiler (perişan olmuşlar belliki) ve takımlar 19.etabı 150kmye düşürttü,otobüsler yeni start yerine hareket ediyormuş.
Ek olarak yayın saati 15:30

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bu tür grafikler her yerde karşıma çıkmaya başladı. Ne işe yarıyor, anlamış değilim.

Bu grafikler her yarıştan sonra kazananı temsil ediyor.Örneğin
EBD06BFC-5813-4F7C-9949-F37A9D3E305C.jpeg

Böyle bir şey olabilir mi ya? 😳
Tarihte ilk defa aynı zamanla son etaba giriliyor. Ve son etap zamana karşı.
Buna kalp dayanmaz.

Son düzenleme:
Gercekten de cok ilginc bir Giro oldu.

Kaçırdığımız bu canlı yarışları kesintisiz izleyebileceğimiz bir yer var mı? Teşekkürler.

@Nis tv plus kullanıyor iseniz 24 saate kadar geri sarıp izleyebiliyorsunuz.

@Nis tv plus kullanıyor iseniz 24 saate kadar geri sarıp izleyebiliyorsunuz.
Malesef kullanmıyorum. Web üzerinden izleyecebileceğim bir sayfa arıyorum daha çok. TV ile pek işim olmuyor :) teşekkür ederim.

Offf çok nadir olabilecek bir pozisyona şahitiz..
Tüm tahminlerin, varsayımların, hesap kitabın ötesinde bir sona geldik...
Yarın bireysel zamana karşı ile bu şöleni noktalıyoruz...
Bu bir bakıma zamanın en küçük parçasının bile yaşamda ne kadar değerli olduğunu bize yeniden hatırlatıyor.
Hastalanıp, kazaya karışmayıp, havlu atmayıp azimle son etaba bu heyecanı taşıyanlara selam olsun...

Tarihte ki en mükemmel büyük tur sezonu oluyor benim görüşümde. 20.etaba 50 saniye ile girilen ve sarı mayonun zamana karşı ile değiştiği bir Fransa Bisiklet Turu ve akabinde çoğu kişinin omuz silktiği ama inanılmaz güzel bir rotası olan,son gün zamana karşısına "aynı saniye" ile girilen bir Giro. Bugün kısa düz bir etap ve Hindley ile Tao ellerinden geleni verecekler bugün psikolojik bir savaş olacak bence eski zamana karşı derecelerine çok takılmamak lazım

Zamana karsiya TT yerine normal Cervelo S5 ile katilmak da buyuk cesaret ve sanki pr :, gerci derece de gayet iyi geldi :)

Geri