Stelvio ya tırmanmaya başladılar mı? İşyerindeyim mesai 17.00 da bitiyor. Tırmanışı kaçırmak istemiyorum. 😆Özetle Stelvio genel klasmanı yıkıp geçiyor şu anda, müthiş.
Artık çok geç son 6 km falan kaldı zirveye, Ineos Kelderman'ı da döktü gidiyor, Almeida patladı, Kelderman'nın da 1:30 arkasında.Stelvio ya tırmanmaya başladılar mı? İşyerindeyim mesai 17.00 da bitiyor. Tırmanışı kaçırmak istemiyorum. 😆
Sağlık olsun. Özetine bakacaz artık.Artık çok geç son 6 km falan kaldı zirveye, Ineos Kelderman'ı da döktü gidiyor, Almeida patladı, Kelderman'nın da 1:30 arkasında.
Aynen sinir bozucu 😬😬😂Sunweb'in yağmurlukları bi türlü giyememesi korku filmi gibiydi. Rohan Dennis müthiş iş yaptı.
Bu tür grafikler her yerde karşıma çıkmaya başladı. Ne işe yarıyor, anlamış değilim.
Yağmurluk giyme antrenmanı da yapsınlar madem 😄Sunweb'in yağmurlukları bi türlü giyememesi korku filmi gibiydi. Rohan Dennis müthiş iş yaptı.
Ek olarak yayın saati 15:30Stelvio sonrası hava şartlarından dolayı 258km sürmek istemeyen bisikletçiler (perişan olmuşlar belliki) ve takımlar 19.etabı 150kmye düşürttü,otobüsler yeni start yerine hareket ediyormuş.
Malesef kullanmıyorum. Web üzerinden izleyecebileceğim bir sayfa arıyorum daha çok. TV ile pek işim olmuyor@Nis tv plus kullanıyor iseniz 24 saate kadar geri sarıp izleyebiliyorsunuz.