Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Nibali , rai ile röportaj bile yapmadı. Direk arabaya bindi. Bayağı zaman farkları oluştu

Scudo
Valverde rakımın 2000 i geçmediği etapları iyi çıkarıyor

Chavez tam nerde geri kaldı yav önde kalmış olsa çok güçlüydü

Etap 3 saat olmadan bitti:eek:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bence Zakarin , valverde'ye domestiklik yapmadı. Arkayla zaman farkını artırmak istedi

Chaves'in birinci olmasını çok isterim ana zor. Hollandalı olacağına Kolombiya bir olsun

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Murat Eren tt den önceki yarıştan sonra da zaten, beni zorlayan yokuşlar değil rakım demişti

• Beğen
Tepkiler: Murat Eren
@Ahmet Onur Çakmak
Nibali iyi aslında da domestikler yetmedi bence. Son grupta kangert'e kaldı. Herkesde nibaliye göre harekejt ettiği için kangert tükendi. Scarponi ve fuglsang önceden tükenmişti zaten

o değilde TDF de froome ' yi zorlayacak kimseyi ve takımı göremiyorum.

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13240586_831764040287933_2635667021382355854_n.jpg?oh=e52b0b241c9b71af6351f0183fbe4a3e&oe=57CD7A3C

@Cem Unden nibali gibi 3 buyuk turu kazanmis bir genel klasmancının şartlar bu kadar uygunken şu turu kazanmaması için (zamana karşıda yaşadığı talihsizlik dışında) hiçbir mazereti yok bence. Koskoca nibali taktik hata yapıp domestiklerini harcamasın bi zahmet :) geçen sene arabaya tutunguğu terbiyesizliğinden sonra bitti zaten benim için.

Bu arada garibim Dombrowski önde giderken takım direktörü geri çağırdı heralde çocuğun yüzü asıldı bi anda, eurosport'un ingilizce yayınında öyle yorumladılar en azından. Uran'ın yanında 4 takım arkadaşı varken Dombrowski'nin geri çağrılması saçma sapan bir iş.

@Oğuzhan Y.

Bende tam o anda açtım. 33 km kala. Dombrowski gruptan düştü dedim. "F.CK" sesi ekranlara yansıdı. Meğerse sportif direktör geri çağırmış. Ama o gruptan düşmeden önce arka grupta beş cannondale sporcusu vardı. Orada ne oldu ? Biri anlatsa iyi olacak olmadı cyclingquotes.com u bekleyeceğiz

@celilcetiner

Vallahi hocam bu fotodan bu nasıl çıkardınız,hayret ettim :koptum::koptum:

Bu sene bakıyorum da Quintana Tour de San Luis'de 3. , Volta a Catalunya'da 1. ( Contador-Froome-Tejay hepsi vardı ) , Vuelta a Pais Vasco'da 3. , Tour de Romandie'de 1. olmuş.
Contador ise Vuelta a Pais Vasco'da 1. , Volta a Catalunya'da 2. , Paris-Nice'de 4 saniye farkla 2. , Volta a Algarve' de ise 3. olmuş.
Froome ise Tour de Romandie'de 38. , Volta a Catalunya'da 8. , Herald Sun Tour diye uyduruk bir turda 1. olmuş.

Ben bu tabloya bakarak Froome'a dönük bir ibre göremiyorum. Criterium du Dauphine'de her şey belli olur zaten.

Not ; Froome'un sadece takımı çok formda.

@Tolga Çelebi

Cevabı vermişsiniz zaten froomey' in takımı çok kuvvetli . Diğerlerinde bu kadar kuvvetli domestikler yok.

Bu yeterli bir etken değil mi ?

Tinkoff zaten bir adam eksik başlıyor. Sagan domestiklik mi yapacak ?

@Cem Unden

Contador şu ana kadar kazandığı hiçbir yarışta takımından destek almadı,geçen sene Giro'da da almadı. Quintana'nın yine bir nebze Valverde'si var. SKY Takımı güçlü ama belli de olmaz,Porte artık yok. Poels iki sene önce hep patlıyordu ama bu sene iyi. Teker teker incelemeye gerek yok takım olarak bakarsak SKY daha iyi ancak bireysel bazda bu sene ki tablo Quintana > Contador > Froome olarak gidiyor ki istatistikler de bunu destekliyor. Eğer Froome yine bu kadar formsuzluktan sonra TDF'de zirve yaparsa altında neden aramak lazım diye düşünüyorum.

Söylediğim gibi Dauphine'yi beklemek gerek ancak şu anda bir şans dağıtsam : Quintana %40 Contador % 35 Froome % 25 derdim.

İ
@Tolga Çelebi

İstatistikler mini etek gibidir her zaman herşeyi göstermez. Froomey kendini gizliyor olabilir. Antreman bilimini bilirsiniz bu tip sporcular senede en fazla iki kez peak yaparlar. Hele çoğu için tour de france tek peak tir.

Contador beş senedir tour de france kazanamadı bu bile büyük bir baskı unsuru bence ve ne yazık ki team sky antreman biliminde diğer takımların fersah fersah ilerisinde. Contador yokuşlarda patlayıcı özelliğini kaybetmiş . Ee yaş 34 artık

Çok eğlenceli bir etap oldu, izlerken zevk aldım gerçekten :koptum::koptum: Bu arada etapta da 1-3-4-5-10 oldum :ssrtcbya::ssrtcbya:

@Abdllh

Zakarin genel klasmanda önündeki Majka'yı geride bırakabilmek için etap yerine zamana oynadı, zaten Valverde varken orada etabı alamayacağından emindi :)

@Cem Unden

Chaves, İngilizce biliyor hocam :harika::harika:

Geri