Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
@SELO64 kardeş yayınlar 15:30da başlar her gün...

Bu arada ismini vermeden yazılar yazan Avustralyalı, The Secret Pro, geçtiğimiz yılın en ''jerk'' (nasıl çevirirseniz artık; g.t olur, p.şt olur, y.vşak olur) sporcusu olarak dün yarıştan çekilen Alexey Tsatevich'i göstermiş. Belli ki pelatonda pek sevilmeyen biriymiş bu arkadaş :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Eren
@SELO64 hocam yayın daha başlamadı ama şuradan takibedebilirsin

(link)

@SELO64 yayın henüz başlamadı , twitterdan takip ediyorum. (link) bu adreste yayınlanıyor ama başladığında.

Yayın başlamadan önce ve yayın sırasında şuradan anlatım ve önemli olayları kim önde kim takipte kaç saniye ile falan şuradan takip edebilirsiniz

(link) Grafikteki leading the race , pursuers vs yazan yerlere tıklarsanız . kimler olduğunu görürsünüz.

@taner07 bugün şu atapuma dan puan alacak mıyım ? Takip grubunda da kendisi

• Beğen
Tepkiler: taner07
Ben de ayni seyi yazmaya girmistim. Twitter'da gordum. Uzucu ama kalanlarla idare edecegiz mecbur.

Landa bıraktıysa Velogames'e elveda vakti benim için. Bob Jungel's'ten ne koparabilirsek.
Sky için işler kötü gidiyor. Önce Viviani'nin zaman limiti dışında kalması, şimdi Landa'nın bırakması...

Tdf icin ilginc seyler olur mu acaba? Landa yardimci olursa Froome'a orada isler baya degisir

@SELO64 hocam bu da türkçe, yine bu başlıkta bir arkadaş paylaşmıştı, çözünürlük düşük ama takılma yok
Reklama gidice de başka kanaldan açıp bi dayı kendi anlatıyor:)

(link)

Sky bu sene kötü gibi görünüyor, geçen sene kazalara karışmıştı giro da fakat bu sene tırt, froome da geçen sene ki kadar güçlü değil gibi bakalım rakibi contador ne yapacak.

@sabitkamera

Bu tur ikimiz Jungels'e kaldık sadece :)

Landa,Kittel ve Viviani bıraktı,büyük hüsran :(

Visconti beklediğim gibi kaçışta inşallah Valverde için değildir. İçimden turu garip birisi kazanacak gibi bir his var ama bakacağız. Rafa Majka çok ortalarda değil..

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Landa bıraktığına göre velimeşe liginde diplerde doğru ilerleme vakti geldi demektir. Çok güvendim kendisine keşke Valverde veya Nibali'yi alsaydım.

• Beğen
Güzel bir kaçış grubu var.
İzleyemediğim için çalışma durumlarını bilmiyorum ama çalışırlarsa içlerinden biri alır.
Pirazzi, Niemiec harbi kaçışçı, zaten Bardiani etabı almak için 3 kişi kaçmış.
Visconti, Valverde'nin durumuna bağlı...

• Beğen
Astana 4 Adamla tempo yapıyor,sebebi ne acaba :)

Pembe mayo ( Brambilla) düştü gruptan.

Geri