Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Scudo
Benim turdan aldığım keyif, kac tane sunucu oldugu ile alakali.
Muhabbet koyulastikca, birbirine laf atmalar başladıkça ben de keyif almaya basliyorum.

3 kisi varsa herşey harika oluyor.

Giroyu da fransayi da vueltayi da bastan sona izledim. Contadorun tek basina lider grubu yakalaması hala aklimda. Landa'nin başina buyruk ataklari bana contadorun gencligini hatırlamisti. O da ayni seyi dopinci malum kişiye yapmıştı.

Bu sene maalesef contador, aru, froome, ilyas salman katılmayınca baskalarina gun doğacak gibi görünüyor. Ama fransa icin de heyecanlanıyorum.
Giro kim yarisirsa yarissin zaten keyifli olacaktir. Hayalkırıklığı serisi bmc icin devam edecek mi merak ediyorum. Bari bir podyum yapsalar diyorum.

Tour de France da 2 etap alırım sözleşmeme bakarım düşüncesinde sporcular. Ne olursa olsun Giro da büyük bir yarış olsa da bisikletin zirvesi Tour de France. Mesela Pinot yada bayka sporcular Vuelta, Giro kazanmak varken yine de sadece Tour a katılıyor. Prestij büyük!

3 takım resmi olarak kadrolarını açıkladı :)

Lotto; Wellens, Graipel, Hansen, Monfort, Roelandts, Bak, De Bie, Vanendert, Ligthart
Giant; Dumoulin, Ardnt, De Backer, Haga, Ji, Preidler, Ludvigsson, Timmer, Stamsnijder
Bardiani; Pirazzi, Boem, Colbrelli, Simon, Andreetta, Bongiorno, Ciccone, Maestri, Ruffoni

Velogames için Giro oyunu açıldı ve ligimizi kurdum. Herkese başarılar diliyorum takımlar birbirine yakın olacaktır diye düşünüyorum :D

League Name: Bisiklet Forum
League Code: 01153950

@Kazuya tek giymediği büyük tur mayosu pembe mayo kaldı Fabian'ın, o sebepten TT ye çok özel hazırlanıyor. Tom Dumoulin ise onun kadar hazırdır.

Velogames'e Landa ve Kittel'i almıyorum, sevmediğim adamı kadroma almam ben; ama siz alın çünkü çok puan getireceklerdir :D

eurosport un internet yayınından izleyebilecek miyiz?

Lotto; Wellens, Graipel, Hansen, Monfort, Roelandts, Bak, De Bie, Vanendert, Ligthart
Giant; Dumoulin, Ardnt, De Backer, Haga, Ji, Preidler, Ludvigsson, Timmer, Stamsnijder
Bardiani; Pirazzi, Boem, Colbrelli, Simon, Andreetta, Bongiorno, Ciccone, Maestri, Ruffoni

Posetay pro cycling -yokuşçular varsa aman derim,
cancellarada varsa eyvallah.

lotto düzde iyi ,diğer takımları yeni görecem ,5 adet eğim yarışında aynen burdayımda ama ct-pazar yokum ,tur var yahu.

Nibali, Pozzovivo, Uran, Dumoulin, Valverde, Majka, Landa, Hesjedal, Zakarin, Amador, Chaves, Monfort, Jungels, Brambilla, Fugslang, Geniez, Formolo, Anton, Kangert, Peraud ve Atapuma.

uvvvvv işim var benim ,hepsini mercek altına alacağım.

eurosport 1 verir, değil mi?

@hashus1099 verir de önceden vaktini bilmek planlamak açısından daha iyi oluyor. Bazen canlı seyretmek yerine tekrarı daha güzel vakitlerde oluyor. Geçen sene 2 gibi başlar 5-6 gibi biterdi 23 de özet tekrar olurdu bu sene ne olur belli değil ama cuma belli eder.

Ben hala en azından Avrupa merkezi saati ile hazırlanmış yayın akışı arıyorum bulursam yapıştırırım burayada.

Geri