Scudo Sports

Giro d'Italia 2016

Valverde bugün zamana karşıda beklediğimden iyi sonuç aldı, form durumunu merak ediyordum. Sanırım hedef turu olarak Giro konusunda takım zorlamış kendisini. Giro -> Valverde, TdF -> Nairo neden olmasın? :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Eveetttt yarın 2. etabımız koşulacak ve bu kadar yoğun sprint takımlarının olduğu bir yarışta büyük curcuna kopmasını bekliyorum. Özellikle Etixx, Lotto gibi takımlar tecrübelerini kullanarak uzun düzlüklerde rakiplerine bir kata külli yapmaya çalışacaklardır fırsatını bulurlarsa :koptum: Aslında birbirine çok uzak olmayan iki merkeze gitmek için çayır çimen geze geze gidilecek bir rota, açıkçası yağmur ve rüzgar beklenmiyor ve onlar da olmayacaksa eğer çok sıkıcı bir etap olacaktır. Son 35 kmye girilirken ufak bir tepe geçeceğiz ama belirleyici olmayacaktır onun dışında sağa sola döne döne yükselmeden gideceğiz. Çok büyük sprinterlerin olduğu bu yarışta trenler bence belirleyici olacaktır ve en güçlü tren Kittel'de gözüküyor, zaten en büyük favori de o :komik::komik: Favorilerim şöyle;

***** Kittel
**** Graipel, Viviani
*** Nizzolo, Demare, Modolo, Ewan
** Sbaragli, Mareczko, Pelucchi, Ardnt, Hofland
* Moser, Ulissi, Bole, Mezgec, Ruffoni, Zabel, Tsatevich, Poppel

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665017.jpg

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1461665010.jpg

@taner07 belki 40 kmlik parkurda km basina 2 saniye kaybedecek demek istemistir. Yani 10 kmde 20 saniye ise 40 km de 1 dk 20 sn.

• Beğen
@anıl şentürkk valla İngilizcesi o kadar kötü değildir herhalde İngiliz takımında çalışıyor sonuçta, belki benimkisi kötüdür :koptum::koptum: Buraya yazayım da ben belki yanlış anlamışımdır;

Dario Cioni, ''I dont think he will gain time in the Chianti time trial on Nibali, but it will be in line with today. Maybe he will lose 20 seconds again, but over 50 minutes that is better than 20 seconds over 11 minutes.''

@taner07 valla benim de anladigim senin soyledigin gibi , profile bakayim dedim hani cok mu yokuslu filan diye ama o da degil. Baya iyimser yaklasmis bence :D

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
2015 letour a efsane başladıktan sonra kötü gitmişti 2016 giro ilk etap 6.lığı da fena değil bol şans herkese

• Beğen
Tepkiler: Okan A ve taner07
Valverde reyiz, ''Landa bence Nibali'den daha tehlikeli. Yaş konusuna gelince beraberinde gelen tecrübe daha sorumlu, dikkatli ve daha az gerginlikle sürmenizi sağlıyor. Dağ etaplarını Amador ile inceledik, güçlü bir takıma sahibim.''

Açıkçası bu seneki yarış profili Valverde'ye çok uyuyor ama bildiğiniz gibi Valverde de genelde büyük dağ etapların birinde su kaynatıyor ve tur kazanma şansını hep kaçırıyor, bu sene de böyle bir şey olmasını bekliyorum açıkçası ama podyumdan da ineceğini sanmam...

Valverde'nin bence son ciddi büyük tur şansı olabilir Giro ve kısmen Vuelta. Contador ve TdF için düşündüklerimize benzer bir kariyer finali için ortam uygun, benim tur favorim kendisi açıkçası. Nibali çirkefliğinden nadide örnekleri tur ilerledikçe yine ortaya dökecektir. Landa ile Majka 'nın genel klasman şansı olsun da heyecanlı bir tur izleyelim isterim şahsen.

• Beğen
Velogame de siftah Cancellara ile geldi. İlk denemede puan bence iyi sayılır ama ilerisi için karanlık günler bekliyor benim takımı sanki, benim takımdan kimse forumda konuşulmuyor. :)

Fabian ''Spartacus'' Cancellara, ''Yapabileceğimin en iyisini yaptım. Eve dönmek istemiyorum, önümüzdeki 2 gün dinleneceğim umarım İtalya'ya gidebilirim. Ayaklarımda hiç güç yoktu. Bugün çok stresliydim çünkü çok çalışmıştım, ama hastalandım. . '' demiş. Canın sağolsun reyiz, sen İtalya'ya geçene kadar iyileş de önünde daha uzun bir yarış var :harika::harika:

https://pbs.twimg.com/media/ChyPQnWXEAIAC2j.jpg:large

Uzun zaman oldu,Paris-Roubaix dışında gerçek bir sprint finişi izlemedik.

Yarın bu açlığa son vereceğiz. Kittel bugün süperdi,bence yarını alır. Vivani veya Modolo alırsa da şaşırmam :)

@orthomike sizin takımın bugünü lider bitirmesini bekliyorum hocam :D Üstünüzdeki takımlarda birer tane sprinter var :koptum::koptum:

Bugün son 25 km şehir içinde 8 kmlik bir alanda 3 defa tur atacağız eğer yanlış anlamadıysam, Trenler gerçekten önemli olacak :hhhhhh::hhhhhh:

upload_2016-5-7_13-20-39.png

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@taner07

ağzınız bal yesin... birinciliğe herkese benden çay...

@Oğuzhan Y.

O konuda haklısınız Kittel,Cavendish ve Bouhanni trenleri bozulunca çok bir şey yapamayan sporcular.
Ancak Greipel olsun Viviani,Modolo olsun,Nizzolo olsun,Arndt olsun bunlar önündekileri çok iyi lead-out olarak kullanıyorlar.

Sevgili bisiklet dostları,
Forumu inceledim fakat bulamadım, Giro d'italia yı turksattan izleyebilceceğim frekans bilen, izleyen var mı?

Geri