Aslında kazadan sonra Contador, bisiklete binmişti ve elinde veya omzunda da bir sıkıntı gözükmüyordu; gerçi çok kısa gösterdiler ama böyle saçma sapan bir kazadan dolayı bir turu daha biterse adama çok ayıp olacak...
Ayrıca Tinkoff'un röportajında Contador'a ''coward'' yani ''korkak'' dediği iddia edildi ama dikkatli dinleyince ''covered'' yani ''korundu'' dediği anlaşılıyor. Üstümüze oyunlar oynanıyor ya Videoda 35. saniyede başlıyor...
@taner07 hemen kazanın ardından birşey anlaşılmıyor maalesef. Bana da bisiklet sürerken araba çarpmıştı mesela. Sıcağı sıcağına kalkıp yürümüştüm hemen. Ama 3. dakikadan itibaren her bir noktamdaki ağrı ve acıyı hissediyordum
Contador yarış dışı kalırsa gerçekten çok kötü olur. Kazalar zaten yeterince üzücüyken bir de böyle aptalca olması insanın canını sıkıyor iyice. Umarım yarın pembe mayosuyla yine pelotonda görürüz kendisini..
@Bertan T. Aslında sadece etabı bırakması değil de arkadakiler yetişmesin diye önüne geçip çekmesi falan da var. Kendisi Contador'un eski domestiğidir. Sanılmıyorsam giro etabı kazanmamıştı o güne kadar.
Ne üzüldüm ya sprint etabı diye izlemedik adam sakatlanmış omzunda kayma,oynama olduğu söyleniyor sanırım yarın sabah imzaya kadar durumu değerlendirecekler. Devam etmesi zor fakat bir kaç gün düz etap var idare ederse devam ettirebilir bence. 17541 dosyayı görüntüle