Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

@utku bayburt Pembe mayoyu turun o ana kadar biten etaplarını toplamda en az süre ile bitiren giyer. Bu aynı zamanda genel klasman lideri diye ifade edilir. Tur sonunda bu durumda olan kişi turu kazanmış olur.

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
Scudo
bisiklet degistirme olayina ben de guluyorum.

butun o yedek bisikletler dahil inceleniyor, oyle koyuluyor arac takimina. contadoru lekelemek icin, en klasik yolu secsinler bari. bisiklette motor ne alaka? 2013 fransada froomeun tozunu yerken, akillarina gelmemis mi?:)

gulunc.

Motor haberleri bana da hiç inandırıcı gelmiyor.İtalyanlar Giro biraz daha medyada fazla konuşulsun, spekülasyonlar olsun, reytingi yükselsin vs diye şebeklik yapıyorlar diye düşünüyorum:)

Giro'da Contador'un Tiralongo'ya ayrı takımlarda olmasına rağmen bıraktığı etabı aklıma geldikçe izlerim. Vuelta'yı izledim de bir de tur kazandığını görsem çok sevineceğim.

@S.Koca ben ilk izlediğimde çok duygulanmıştım, gerçekten o gün benim için önemlidir, Contador'u bir tık daha fazla sevmeme neden olmuştu :) TDF 2007,2009,2010 izleyebilirsiniz hepsini kazandı :) Cyclingtorrents.nl sitesinden indirebilirsiniz ama değişik bir indirme sistemi var :)

UFAK BİR NOT: Alberto Contador, Giro ve Vuelta'da katıldığı her sene şampiyon oldu :)

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
Son sprintte kaza oldu. Kazada kırık kol mu gördüm ben? Yanlış mı gördüm? Anlayamadım.
Fantini'den biri galiba :(

Greipel kazandı çok güzel bir finish oldu ama Contador son 100m'de düştü sanırım çünkü önünde bir kaza oldu ama bir sorunu yok ancak şu anda yerde yatan bir sporcu var Vivi Fantini takımından :(

Not : Yazık adam büyükçene bir kameraya çarpıp düşüyor.

Off yalnış gormediysem birinin kolu kırıldı son düzlükte.:(

@Uğur S. Sanırım kırıktı o kol. Çok kötü görünüyordu. Tüylerim diken diken oldu..

@deathsidestory of sorma. Caner Eler'in dediği gibi tekrar görmek istenecek cinsten bir görüntü değil.

Ben göremedim, iyi ki de görmemişim hiç sevmem o tarz sakatlık sahnelerini içim gidiyor :(

Aynen, sakatlık sahnesi görünce gözümü ekrandan nasıl kaçıracağımı şaşırıyorum. Caner Eler'in dediği gibi kaza seyircilerden biri nedeniyle olduysa artık gerçekten bu işe bir önlem alınması gerekiyor.

@Uğur S. tekrarını izlerken fotoğrafçıya çarpar çarpmaz omzun yerinden çıktığını ve kolun komple döndüğünü gördüm ben. Çok kötü bir görüntüydü :S

@taner07 Tur kazandığını biliyorum ama onları zaten kazanmıştı ben takip etmeye başladığımda. 2013 te formsuzdu 2014 de kaza oldu o yüzden hep buruk geçti TdF benim için. Vuelta çok keyifliydi ama. Bakalım şimdi ne olacak. Fazla heveslenmeden efendi efendi izliyorum.

Telefondan tam seçemedim ama sanki kamera birden çıkıyor. Zaten şu bitişlere tek bariyer yerine koridor şeklinde önlem almamaları saçmalık. Seyirciler arasında itişme olsa yığılıp kalacaklar yolun ortasına.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Contador düştü, sol omzu çok kötü.

Nazar değdirdik herife :(

@Arslanturk kameraman değilse salağın biri el mi sallamaya çalıştı yoksa neden elini oraya soksun ya...

@Gün A. Allah Allah, fotoğraf falan var mı hocam?

Geri