Scudo Sports

Giro d'Italia 2013

@ahmetcan44

Cadel eski toprak. ITT dışında hiç zaman kaybetmedi. Etaplar zorlaşıyor ve dağlık kısımlarda hiç takım arkadaşı kalmıyor lakin adam tek başına da gidebiliyor. Geçen yıl Tour de Franceda Thomas Voecler iddaam yok dedi sessiz sedasız Polka Dot mayoyu geçirdi sırtına. Evans sözde km yapmaya geldi Giroya.. Vatos balığı gibi kumun altına yattı bekliyor aniden çarpacak.

Scudo
cadel kendi güçlü domestikleri ile geldi giro ya katılma fikri yoktu tura da bu ekiple katılıcak
cadel formunu yakaladı ama domestikleri hala formunu yakalıyamadı o yüzden böyle... tek başına kalıyor cadel

nibalı den wiggo sevinci gördüm hem etapta alırım turuda kazanırım dedi...
ölmezde pembe mayo onun

Turda BMC takımından Tejay Van Garderen de katılacak yani takımı daha güçlü olacak.Bence Turda da iyi işler yapacak

Nibali bir aksilik olmazsa turu aldı diyebiliriz. Evans ise şimdi ikinciliği kurtarmaya çalışacak Uran Uran'a karşı. Şampiyon belli, ikinci kim havasına büründüler Nibali'nin hırsı sonrasında. :)

Di Luca da dopingli çıkmış
bu adamı bakkala giderken bile yasaklamalı

@Serkan.ÇABAŞ

yapma yaa bende beğenerek izliyordum performansını suyla sodayla giden bir bizler kaldık herhalde yazık yaa

Takım direktörü Luca Scinto "Di Luca is an idiot. I never wanted him. He is sick and needs help." demiş. Cevirisi : Di Luca bir aptal. Onu hiç istememiştim. O bir hasta ve yardıma ihtiyacı var.

Güzelim sporun içine ediyorlar. En kötüsü de, o kadar zevkle izlediğimiz, gerçekten mücadelenin döndüğünü düşündüğümüz yarışların aslında birkaç ilaç üzerinden dönmesini öğrenip, hayal kırıklığı yaşamak. Hani ne bileyim, emek veriliyor, binlerce kilometre antrenman yapılıyor falan diyoruz da, aslolan kimyasallarmış. :) Midem bulandı.

Enfes bir etabın sonuna geliyoruz. %12-13 eğimlerden bahsediliyor ve Nibali tabiri caizse bacaklarını cayır cayır yakmaktan çekinmiyor. Son 500 metre.

Kar yağışı var, müthiş bir soğuktan bahsediliyor. Nibali adına büyük bir başarı olacak. Bunun için gelmişti, adeta şov yaparak alıyor etabı. Di Luca'dan sonra hiçbir şeyden emin olamasak da, bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. Tebrikler Nibali. :) Bu arada Evans da ikincliği Uran'a kaptırdı.

eurosport neden vermiyor yahu yarışı
şerefsizlik resmen bu

@Serkan.ÇABAŞ

Gariptir, Digiturk rehberde 18:30'a kadar yarışı vereceği görünüyor ama Roland Garros'un gereksiz ilk turlarını izletiyorlar. Hani yarışın ortalarında olsak anlarım da, final yahu...

izlemek isteyen şu linklerden birini kullansın italyan anlatım ingiliz anlatım var

(link)

Arkadaşlar, Eurosport HD yayına geçti. İzlemek isteyenler geçiş yapsınlar.

CAVENDISH CAVENDISH CAVENDISH!!! Yine, yeniden Cavendish aldı! Enfes bir nokta koydu yarışa. Modolo biraz zorladı ama olmadı. Kırmızı mayo Cavendish'in. Rüzgarın oğlu. :)

Vincenzo Nibali'yi de tebrik ediyorum, buraya bunun için geldi ve farklı bir galibiyet aldı. Harika bir Giro izledik, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Caner Eler, Berkem Ceylan, İnan Özdemir ve Sarper Günsal'a ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Doya doya bir Giro izledik sayelerinde. :)

çok güzel bir turu geride bıraktık...
bu sene unutulmaz geçti herşeyi ile.

bu cavendish insan değil o kadar yokuştan sonra hala bu kadar nasıl diri oluyor aklım almıyor helal olsun valla.

Geri