Scudo Sports

Giro d'Italia 2010 Resimleri

Scudo
gerçekten tüm kareler bir birinden güzel çekilmiş..paylaşım için teşekkür ederiz.

bir gerçektenlik daha , bizim yarışlar arasındaki kıyaslamayı hiç yapamıyorum.:rolleyes:

anlamadığım konu bu kızlar neden kazananı öpüyor :))

@Hasan Topcan

galiba hayat boyunca hep kazananı öpecekler ...

oooof of

@Hasan Topcan

Bir de anlamadığım 200 küsür kilometre sürdükten sonra o bisikletçilerin nasıl koktuğunu düşünebiliyor musunuz?

Podyum kızları da bunları öpüyorlar .Ekmek parası nelere kadir

Podyum kızlarıyla da ilgili bir başlık açmak için yöneticilerle görüşsek iyi olacak

Bisikletçiler kürsüye üstündekileri değiştirip temizlendikten sonra çıkıyorlar.Koktuklarını zannetmiyorum:)Hatta duş alıpta geliyo olabilirler.

valla onu bilmemde ben şayet kız olsam :) isterse kokmasın elin adamını nedensiz yere sırf 1nci oldu diye gidip öpmem ama işte ekmek parası diyip katlanıyorlar :)

@Hasan Topcan

yok yok oyle diil...
bi şekilde takdir edilmeyi hakediyorlar... babannelerinin "aferin evladım...torunum benim" demeleri yerine....2 kere maşallah diyerek yıldızlı pekiyi ile iki kız tarafından öpülmeleri beni de bi yokuşta depara kaldırıyor vesselam.
"nolmuş ben de yaparım" dememe sebep... :)

umarım memleketimizde de bu gibi organizasyonlar gelişir de bizim gençleri de ha beyle öperler...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Amaç Tamamiyle o Yarişin birincisinin Ciddi bir iş yaptıgının oradaki kalabaliga gösterilmesi kızlarin opmesi mesele degil aslinda mesele organizasyonun bu gibi güzelliklere kucak açması, Sporcular kokmuyorlar kamera arkasinda bu adamlar komple aklanip paklanıyorlar :D

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)