Scudo Sports

Girmek Yasaktır : Teleferik Keşif Turu

olay budur insan resimlere bakarken bile yaşadığını hissediyor resmen
boş vakitlerini evde yatarak harcayanlara ilham kaynağı olur belki

Scudo
@barış barış

PICT0122.jpg

konu çooook eski barış 2008 tarihli resimde o yıldan
şimdik ne oldu acep bura ...aynen duruyordur herhalde, mtb denince işte olay bu ..mtb ile çıkarsın toprak yoldan dünyaya tepeden bakarsın ha yolda olur yeterki yol olsun dağlara doğru ..burada trafik ne gezer yahu..

tek kelime ile bravo, canım İzmir sana da selam olsun , özledim çoookkk

@Kudret Kurtcebe

Kudret hocam tarihe bakmamışım ama olsun Ogün öyle olan insan bugün yine öyledir

zihniyet güzel

@Cem cm nasıl denk geldin bilmiyorumda ben yarın urladan oraya gidicem :D eğer yarın uyarsa mesaj atabilirsin :D yada nezaman çıkabilirsin bana bilgi verirsen belki beraberde çıkabiliriz??

+ bi sorum olucak bisikleti teleferiğe sokabilirmiyiz bilgisi olan varmı ?

@Harbi Bisikletci çalışıyorum maalesef haftaiçi. Bi bilgi de edinemedim eski güzergahlar var MTB lerle çıkılmış. Buraya yazdım bilen var mı güzergâhı diye çıkmadı kimse. Bahsettigim yolu da teleferik kabininden gördüm araçlar falan çıkıyodu. Kabine almazlar bisiklet zaten zor sığar. Bi ara görevlilere sorucam nasıl çıkılır diye. Çıkalım bi haftasonu eğer oluyosa :)

Teleferijten az geriye sanayiye dogru geldiginizde oranin giris yolu var.ordan toprak yola ulasiliyor ve cikis basliyor, gecen sene motosiklet ile cikmistim yol toprakti su an ne dir bilmiyorumIMG_20150912_105858.jpg

Geri