Scudo Sports

gırgırına

karaoglan parkı , gunes ve bısıklet :D

hareketler guzel semih , az kaldı az :D insallah ben gelıncede full bınerız :D

Scudo
ayağına sağlık semihim olmadıki orjinal bi trialimiz bizde geçelim dalgamızı:D :D :D

tebrikler kardeş senden beklenienlerde bunlar bencede insanların üzerine atlayacak gibi durdugun resim ilgi çekiyor en çokta başarılarının devamını diliyorum senin gelmeni dört gözle bekliyorum kayseri ye geldiğinde sana hediye olarak 1 çift magura ped vereceğim kendi özel yapımım ayrıcada bu özel yapım pedleri nette sergileyecek ve çok cüzzi bir fiyatla satış yapacağım normal kartuşlu pedlere olanlarından ayrıca beğenilmediği taktirde geri iade alacağım saygılar kardeş umarım bana kırgın değilsindir

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
abii süpersin başarılarının devamını dilerim...

@freeRide07

kardeş ben papuçları hediye vereceğim dedim sen şimdi magurayı patlatmışsın tam olarak nerde sorun bende magura adına her türlü yedek parça var fren kolu hariç yardımcı olabilirim saygılar

@cheyenne

sagolasın abı sorunu cok sukur hallettık..sımdılık bı sorun yok zaten hortum fren kolunun dıbınden kopmustu kesıp ekledık yagınıda koyduk..sımdılk devam:sigaraici

@streetman:) kaan

dostum foto ısını artık fazla yapmıyoruz en guzelı vıdeo yakında gonderırım vıdeoyu...:sigaraici

Abi çok güzel olmuş.Ellerine , kollarına ve pedalanına sağlık.

SAYGILARIMLA...

çok güzel haraketler bunlar daha iyilerinide yapıyon ama mütvazilik bakımından çektirmemişsin valla :d

Güzel hareketler. şu insanların üstünde durduğun süper :)

resimler güzel yorumları okudum millet nasıl dikkatli inceliyor resimleri ne ayrıntılar görüyorlar çok dikkatliler, zaten bisikletçi dediğin öyle olacak hitman gibi :D

Geri