Scudo Sports

Giresun

Scudo
soner'in dükkanında antrenman yeri yapılmıştır şuan 4 kondisyon bisikleti 1 roller mevcut antrenman malzemeleri yine gelecektir salı perşembe saat 18.30-20.00 arası antrenman yapılacakltır yıldız A -B ve genç arkadaşlara duyrulur .birde hafta sonları antrenmanlar devam etmektedir..

detaylar çotanak bis. facede de yayınlanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Sevindirici haber! Perşembe günü annenler ve abim geliyor bisiklet yanlarında oba! ;) ama bakım eksikliği en son ruble s ciziyor ve jantlardan dring dring sesler geliyordu 1. Viteste yokuş cıkarken oluyordu . . Delta bisiklete yallah direk.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
hadi bakalım kışlık bir bakım yaptır bisikletine serkan, burada olsaydın ben hallederdim. viteslerin ayarsız gibi görünüyor. birde jant tellerinin tansiyonu zayıptır ondan drink drink sesler çıkarabilir.

• Beğen
@keyam
gerçekten cok iyibir şekilde ilerliyor giresun ekibi keşke tek tek tanışma fırsatım olsaydı selami abiyi görebildim ilk . Hatta giresun icini dolastım bisikletle gazi caddesini tırmandım ama bisikletli göremedim.

• Beğen
@SELAMİ DABAN

gelsin direk neşterlicem bisikleti . . Abi gitmeseydim . Gôrele-samsun görele rize denicektim . Birde sis dağına tırmanmak vardı aklımda . Selamlar saygılar.

• Beğen
@SELAMİ DABAN

Mazide kalan bir güzel yazı saol' abi
:in:

evet mazideki sözler güzel ve anlamını yitirmemiş ki, üzerinde iyi bir etki bırakmış arkadaşım. inşallah bir gün birlikte pedallarız,

• Beğen
ant. tam hız devam ediyor arkadaşlar hafta sonu espiye turunda yıldız sporcular çok iyi tempo çıkardılar bu sene ilk 10 bekliyoruz desteklerinizide...

• Beğen
@tg_28

bisikletin hayırlı olsun bu arada kazasız belasız sürüşler dilerim.
.Beyaz anka kuşum geldi ve ilk tur yalovaya :)

serhat hava muhalefeti artıyor, yani kış ağırlığını hissettiriyor. en kısa zamanda tekrarlayalım ama yağmur olmasın soğuk pek önemli değil, antalya fotolarımı ekleyeyim SİLYON ANTİK ŞEHRİ gezim antalya dan.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
benim baba tarafı görelelidir ((Kuş köyünden :D )) ve görelede mtb kullananların bulunması oldukça hoşuma gitti. hernekadar göreleye sık gelmesemde geldiğimde ilk gelişimde sizlerle görüşmek isterim. .

• Beğen
@Yasin Kukur

Tabiki yasin kardeş bizlerde Görelede bu oluşumu hızlandırmak için bir Klup kurmak için Sayın belediye başkanımızla irtibata geçtik ama .. Gurbete cıkmak zorunda kaldık ...
Şuanda Darıcadayım :(

Ama Yazın felan görüşebilirsek samsun Rize arası turlar olabilir inş ..
Kazasız Sürüşler.

bisiklet yarışı

Merhaba Değerli Delta Bisiklet Dostları,

Siz değerli dostlarımıza 3 serilik bir yarış müjdesi vermek istiyoruz. Delta Bisiklet olarak 16 Ocak, 13 Şubat ve 20 Mart 2011 tarihleri arasında 3 seriden oluşan dağ bisikleti yarışı düzenliyoruz.Yarış muhteşem manzarasıyla Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı İzci Kampı'nda yapılacaktır. UCI C1 Puanlama sisteminin uygulanacağı yarışlar sonunda derece yapanlar altınla ödüllendirilecektir. Toplam 42 kişiye altın ödülü dağıtılacak ve ayrıca sürpriz hediyeler verilecektir. Toplam ödül 30.000 TL . Bir çok sponsorun da olduğu bu yarışta ayrıca sponsorlar tarafından da farklı ödüller verilecektir.

Yarış toplamda; Bayanlar, Junior, U23, Elite, Master 30, Master 40, Master 50, olmak üzere 7 kategoriden yapılacaktır.

Bütün yarışlara giren sporcular büyük avantaj sağlayacaktır.

Her yarışta ve her kategorinin ilk 5'i olmak üzere toplamda 35 kişi madalyalarla ödüllendirilecektir. Final yarışında puan avantajı sağlayan sporculara ayrıca kupa verilecektir.

Toplam Ödüller 30.000 TL Değerinde

62 Altın

105 Madalya

35 Kupa

Ayrıca sponsorlar tarafından verilecek sürpriz hediyeler

Yarış ön kayıtları ve ayrıntılı bilgi için: (link) adresine giriniz.

Yılınız ALTIN YILI olsun Nice Mutlu Senelere.

Saygılarımızla,

delta@deltabisiklet.com

Özgürlük İki Tekerde...

@blaxisss

Tam 4 yıl önceki başlık ;} ve görele artık yanlız değil Görele mtb her zaman iz üzerinde!

• Beğen
Tepkiler: blaxisss
Merhaba bisikletçi arkadaşlar,ben SAMSUN'dan Coşkun,belki tanıyanlarınız vardır,aslında uzun zamandır faal değilim forumda,15 ocak cumartesi günü Giresun'a bisikletim ile geldim,burada arkadaşımın yanında kalıyorum samanlıkkıranı mevkiğinde..16 ocak pazar günü arkadaşımla beraber kılıçlı çıkışına kadar gidip geri döndük,17 ocak pazartesi de ben espiye ye kadar gidip geldim,bu günde yağmur dolayısıyla binemedim..Yani geldiğimden beri bisiklet ile geziyorum daha bir bisikletli bile göremedim :),bana ulaşırsanız sevinirim sizlerle tanışmak isterim abilerim kardeşlerim..Kaldığımız yerde internete girebilme imkanızımız olamadığı için numaramı bırakıyorum ulaşmak isteyen arkadaşlar bana buradan ulaşabililirler, 0542 719 24 28

@Coşkun Keskiner
dostum üzüldüm şimdi bu sözleri duyunca, bu aralar sizin dediğiniz gibi kış dolayısıyla biraz ara verdik, fakat antrenman faaliyetleri gençlerin sürüyor. ne kadar burdasınız onu bilmiyorum. hafta sonları etkinliklerimiz sürüyor. biz size ulaşırız. eğer yolunuz bulancak tarafına düşerse merkezdeyim ziraat bankasının arka sokağında bisela bisiklet, selami daban görüşmek üzere

Geri