Scudo Sports

Giresun

arkadaşlar ben rizeliyim istanbuldayım şuan 10 gün içinde bisikletimle birlikte gelicem memlekete rizenin doğal güzelliklerini bisikletle gezmek istiyorum bana katilacak arkadaşlar arıyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşşsınlar

gezilecek yerler:eek:vit,çamlıhemşin,ayder,kaçkarlar,fındıklıda mençura şelasi, z,l kale ve daha birçok yeri bisikletle gezmek istiyorum kendine güvenen arkadaşlar lazım

ekipmanlar :çadır,tulum,gibi

Scudo
bu hafta sonu bektaş yaylasına çıkma planım var bana katılmak isteyen arkadaşlar yanında yağmur için malzeme, geceye kalma durumunda aydınlatma sistemleri, güzergâh batlama vadisi, çaldağ, inişdibi, kulakkaya, bektaş ve bulancak başlangıç yeri bulancak ve batlama kavşağı olacaktır. katılımcıların burdan ve faceden takip edebilirler.

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
pazargünü yayla etkinliğine katılacak bisiklet severlerin 0 533 442 45 48 nolu telefondan yada 0 454 318 05 44 nolu telefondan ulaşmaları önemle rica olunur. katılımcı sayısında artış olursa kafile için kamyonet getireceğim malzemelerin taşınması ve diğer aksaklıklar için,

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SELAMİ DABAN

Selami usta helal sizlere ... demekle başlıyorum sözlerime ve sizlerden bol bol resim bekliyorum gözüm yollarda kalmasın kazasız sürüşler inş.

• Beğen
sabah saat 6:da hareket edeceğiz şuan görünürde MUSTAFA KOÇ var sabah sürprizleri bekliyorum. hadi bakalım yağmurlu bir yayla bizi bekliyor.

BULANCAK-BATLAMA-ÇALDAĞ-İNİŞDİBİ-ÇIĞDİBİ-KULAKKAYA-BEKTAŞ-BULANCAK turu tamamlanmıştır. Tura yanlış başladım, yanlız bitirdim fotoları en kısa zamanda yayınlayacağım. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
yook buradayız gitmedik bir yerlere bişeyler yapsak ön ayak olsak yanlış anlaşılıyoruz karşıt görüşler zıtlaşmalar çok yordu beni ben kimseyle kötü olmak istemiyorum benin amacım sadece bu sporu bisiklet seven insanları bir çatı altında toplamak dı olmadı benlki de ben yanlış tarftayım bilemiyorum hiç kimse bana kızmasın ..

bu arada 6 aydır çalışmamızın mahsullerini toplamaya başladık geçen hafta yapılan çorum k.a.p yarışlarında ilimizi temsil eden yeşilgiresun belediyespor yıldız a takımı giresunumuza 2 .lik kupası getirmiştir..bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşkürleer..

Tura sabah saat 06:00 da başladım. havanın kapalı ve yağışlı olması sebebiyle katılım olmadı yani tek başıma yola koyuldum. batlama vadisine girdiğimde yol çalışması ve yolun bozuk olması sebebiyle biraz zaman kaybettim. önce çaldağ beldesine vardım iki çay içimlik mola ve erzak temininden sonra yoluma devam ettim. inişdibi beldesinden transit geçiş yaparak, çığdibi köyünde tekrar mola verdim. hava kapalıydı fakat yağmur yağmıyordu. saat 12:30 da kulakkaya yol ayrımına geldim. ordan saat 13:00 de tekrar hareket ederek BEKTAŞ YAYLASIna saat 14:30 da vardım. 15:30 da eve dönüş için hazırlıklara başladım ve yağmur yağmaya başladı. yaklaşık yolun yarısına kadar yağmur vardı, fakat çok eğlenceliydi bazen yanlız turda iyi oluyor yolda gördüğüm manzaralar, hayvanlar, insanlar ve tadına doyulmaz manzalar, şehirlerde yaşayıp buralara gelemeyenler için buyrun doğa ziyafeti sunuyorum BİSİKLET FORUM DOSTLARINA bizi izlediğiniz için teşekkürler.

(link)
(link)
GİRESUN FINDIĞI
(link)
HER YERDE BİR GELİN KAYASI VARDIR YA İŞTE BUDA BİZİM BATLAMADAKİ GELİN KAYASI
(link)
(link)
KARADENİZ İNSANININ DOĞAL ZEKASI HER FIRSATI DEĞERLENDİRİR.
(link)
İNİŞDİBİ RAMPALAR BAŞLIYOR.
(link)
ÇIĞDİBİ KÖYÜ
(link)
MANZARALAR
(link)

(link)
YOLDAKİ DİĞER ARKADAŞLAR
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
YOLDAKİ ARKADAŞLARIM FATMANUR VE MUHAMMED ALİ
(link)
(link)
(link)
VEEE YAYLANIN EN GÜZEL YERİİİİ KASAAAPPPPP!
(link)
BİZİ İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

@SELAMİ DABAN

Ustam emeğinize çok teşekkürederimmmmm offf road zamanıııııı azz kaldı

• Beğen
27 temmuzda batumdan karadeniz turuna başlıyorum sizin ordan geçerken görüşelim .05054075162.

Giresun ses ver! Uyan . .

• Beğen
yarın paşakonağı yaylası etkinliği olacaktır. hava şartları iyi olursa katılım için saat 7,30 da bizim mekanda bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri