Scudo Sports

Giresun

@SELAMİ DABAN

Pazar gününe kadar buralardayım,bir sorun çıkmaz bir terslik olmaz ise sizin yanınıza uğrayacağım,pazar gününe kadar..Antrenman yapan gençlere ulaşabilirsem aslında güzel olur,antrenmanlarına katılmak isterim tabi onlarda kabul ederlerse,nasıl ulaşırım onlara bilmiyorum ama siz onlara benim numaramı ulaştırabilirseniz çok memnun olurum,görüşmek dileğiyle..

Enes senide unutmadım :) Ama numaranı bulamamıyorum telefonum değiştiği için sanırım,buradan numaramı alıp bana mesaj atarsan daha kolay haberleşiriz,gerçi benim numaram sende vardır :)..

Scudo
coşkun keskiner kardeşime teşekkür ediyorum bizleri bulancakta ziyaret ettiği için, inşallah samsuna gittiğimizde tekrar karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
yarın fatsaya gidilecek. giresun - fatsa turu duyurulur.

antalya erdinç, bu arada dünkü tur muhteşemdi tam 140 km. katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. fotolar birazdan

işte dün kü fatsa turu resimleri. toplam 140-160 km ben bulancaktan katıldığım için 20 km eksik onun için farklı km yazdım.
[/B
(link)

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)

(link) (link)

bu yaz sübriz yapabilirim tasarım aşamasında :) 7 günde 950 km.

@SELAMİ DABAN

Herzaman beklerim,asıl ben teşekkür ederim samimiyetinizden ötürü,tekrar görüşmek dileğiyle..

@SerkanNamazcı

--------------------------------
Yukarıdaki link iptal

Yeni güncel konu başlıgı :in:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79035

Selam Arkadaşlar Önceki açtığım başlıgı iptal ederek buradan yeni yazım ilen sizlerleyim
Özetlemek olursa Memlekete giderken araba değil bisikletle gitmeyi ve memleketimi ve o güzelligi göstermek , tanıtmak amaçlı yollardayım..

Mesafe Şileden 970 küsür Sinoptan 450 küsür.. Şimdi Eğer imkanımız olurda zamanda müsait olursa Şileden gitmeyi planlıyoruz Eğerki olmazda Sinoptan Samsun Ordu Bulancak Giresun son durak olarak Görelede'de turu sonlandırmayı planlıyoruz..
Dileyen devam da edebilir.
Bu tur'da bisikletliler Derneği başkanı .
Murat Suyabatmaz bize destek verecegini acıkladı. ve bize yakın olan üye derneklerin destekleri bizimle olacak..
Yerel bisiklet camiası ve dostlarımda bizlerle..
Şuanlık zaman birimi olarak Temmuz , veya Ağustos ayını hedef alıyoruz ama bahar ayı cıkışı veya ortasındada olabilir.
O karadenizin mavisini ve yeşili için bir kez daha...
Hayde memlekete diyorum..

Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen iletişime geçsinler.
Katılımcılar..
Memleket: '' İkamet
Serkan Namazcı : Giresun / Görele : Kocaeli / Darıca.
Mehmet Alper Çındık :Giresun / Görele : Görele
Tayfun Topcu : Giresun / Görele / :Görele
--
Siz değerli yeşiline mavisine aşık olduğumuz kenti tanıtmak amacı ilen yollardayız destek ve yardımlarınızı bekliyoruz..

(link)

Giresun / Görele ..
Daylı köyü.

köyün güzelmiş serkan. buralara döndüğünde misafirliğe geliriz. Bu arada kafana koyduğun fikirleri kimse olmasa da yap çünkü insanlar ideallerine ulaştıkça insandır. yanındayız,

yarın hava muhalefeti olmazsa ordu ya küçük bir tur düzenleyeceğiz.

dün yapmış olduğumuz geziden görüntüler. gidiş istikametinde havanın elverişli olması, bunun yanında dönüşe geçtiğimiz sırada başlayan yağmurun tadı anlatılmaz yaşanır. bu arada poşet adamlara dikkat. (link)

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)

(link)

Vay abi cok ıslak bir tur yapmişsınız , başarılar.

hava muhalefeti fazla olduğu ve dönüş yolunda kopmalar olduğu içi asfalt bölümünü çekemedik. inan ki asfalta düşen yağmur hele de yeni yağdığı zaman asfalttaki bütün kirlerin üzerinize sıçraması anlatılamaz yaşanır diyorum.

Göreleye giden ekipten resimler bekliyoruzzz ' Giresun temsilciliginde yayınlanmasını istiyoruz....

selamii abii..

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
hava şartlarından dolayı tur ertelenebilir. grubumuzdan bir arkadaşımız bisikletten düştü bir süre bisiklete binemeyecek. duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri