Scudo Sports

Giresun

Scudo
@SELAMİ DABAN

saol abi ama trabzona varamadan dönmek zorunda kaldıgım icin yarıda kaldı keyfim :( 2 kere lastik patlar 2 kerede sambiyer siboptan yarılırsa olacagı buydu :(

neyse bir başka sefere artık .. bu hafta da Dogankent kürtün barajına gitmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Abi bulancaktan göreleye 5 saatde zor geldim..

Recai abinin tahminleri tutmadı ta Tireboluya kadar dehşet bir rüzgar vardı pert oldum resmen ):)

• Beğen
bugün bulancaktan fatsaya yapmış olduğum tura tek başladım tek bitirdim. yaklaşık 146 km yol katettim. sorun yok foto yok bisiklet keyfi muhteşem, yalıköy köftesi, yanlız fatsa ekibiyle neden karşılaşamadım anlamadım acaba ters taraflardan mı geçtik.

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
selam giresun bisikletçileri
neler yapıyorsunuz. geçen yıla göre biraz geriden gidiyorsunuz galiba :D
28 eylülde çok güzel bir samsun turu yapmıştık galiba katılamasam da yine bekliyorum tur resimlerini
Yüce Allah lastiklerinizi patlatmasın :))))))))))))))))))

• Beğen
:boese157: @SELAMİ DABAN

bensiz yenilen bir yalıköy köftesi daha haaa:boese157: :( :( :(
öyle olsun . nben bir çıkayım hastaneden biliyorum ne yapacağımı

• Beğen
yook dostum faalitler tam gaz devam bugün atatürk ün giresun a geliş yıldönümü münasebetiyle 30-35 kişilik ekip polis ve mbulans eşliğnde giresu8n-bulancak-piraziz turu dönüşte cevizli bahçede kahvaltı yapıldı güzel tur oldu.(gezinti)

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
Tebrikler selami abi :)

• Beğen
@keyam

çok iyi abi ayaklarınıza sağlık bir de afiyet olsun ..
bana nasip olmadı bir türlü cevizli bahçede yemek yemek ama geleceğim giresuna tekrar.....

sağolun dostlarım en kısa zamanda göreleye geleceğim serkan hazırlıklara başla bu haftasonu değil sonraki hafta hava iyi olursa ordayım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Görele Mtb Etkinliklerine son hız devam ediyor...

pazartesi Göreleden yeniden doğankent ve oradan kürtün barajina gezi yapılacaktır.

• Beğen
@SELAMİ DABAN

Belli olmaz sis dagına bile gidebilirz en azından deneriz :D

• Beğen
26 eylül pazar günü saat *6.00 da giresun şebinkarahisar arası bisiklete binilecektie kendine güvenen arkadaşlar soner in dükkanında hazır bulunsunlar....

slm arkadaşlar tur yapıldı giresun-kümbetyaylası-kanlıhan-giresun arası pedallandı toplamda 154.8km yol katedildi tura katılan soner çiçekoğlu-kenan yaman-aşkın çicek daha ilerki zamanlarda daha kalabalık bir ekiple aynı güzergahı belki eğribel mevkine de çıkılabilir bu zor güzergaha katılan arkadaşra teşekkür ediyorum foto ve videolar var çok yorgun olduğum için başka akşam ekleyeceğim..

evet görele hazırlıkları başladı hava yağışlı görünüyor perşembe günü itibariyle yeterince yağmur yağdı. gökyüzünde fazla yağmur kalmamıştır sanırım. cuma bugün hava açık ve parçalı bulutlu, cumartesi belli olur durum. uzun bir yol olacağa benziyor göreleeee pide yemeğe geliyorum.

Geri