Scudo Sports

Giresun

Scudo
arkadaşlar dönüşde sıkıntı cekmemek icin erken cıkalım saat en gec 9 opetten hareket etmemız lazxım diye düşünüyorum gelecek yada gelemeyecek olan arkadaşlar telden haber versınler boşuna beklemeyelim

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
9 a kadar kalmayın arkadaşlar erken çıkmamız gereklii. enes tek sen misin ordudan bulancak bile 4 olduuu

soner abı ıyı kotu bız sana dedık hanı ufak bı grub yapalım ve bıze teknık ogret bızı yola gotur dedık bak gene tekrarlıyom ufaktan baslayalım n dersın adam bulunur ıyı kotu ben kesap bulancak gıdım tam teknık ogret gelıselım !!!!

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
daha önceleri siz genclere yardımcı olamadık ama biz bu spora küsmüştük yıllarca ilgisizlikten malzemesizlikten ve sahipsizlikten bunalmış ve bu işi bırakmıştık taki gercekten bu sporu seven ve destekleyen birilerinin olduğunu anlayana kadar işte o andan itibaren yollara tekrar cıktık ve cıkacağız kulubunuz kuruldu isteyen her arkadaşımız yanımıza katılabilir formu takıp eden arkadaşlar selami arkadaşımızla irtibata gecebilir vede her hafta yaptığımız turlara katıla bilir

bızde yol (yarıs) bısıkletı yok normal herzamankı kullandıklarımızla gelebılecekmıyız sızınle bıraz zor ama aslında bırazdanda fazla zor :) ama ufak turlarla baslayalım ok :))

Hamdulla abiye geçmiş olsun...arkadaşlar bizim ekip sabah maalesef uyanamadı...ama yola yinede çıktık...baktık size yetişme şansımız yok keyif yapmaya karar verdik...o rada mertcan la karşılaştık garibim yalnız kalmış yolda (soner basmış gitmiş (uykucu)) katıl bize dedik madem yetişemiyoruz...ayrı bir parkur yapalım...yaptıkta..akşam 18:00 da döndük evlerimize...sizlerle olmak isterdik ama inşallah başka sefere....kask konusuna kesinlikle katılıyorum...mümkünse hepimiz takalım..hem kafamızı koruyor hemde saygı görüyoruz...selam ve sevgiyle...

dün yapmış olduğumuz turda ordu şeiriçi geçişi sırasında bir aracın aniden durarak kapısını açması sonucunda yolların yorulmayan kurdu hamdullah abimizin başından yaralanmasına sebep oldu. araç tan inen kişinin ve aracın olay yerinden kaçmasını bütün arkadaşlarım adına şiddetle kınıyorum. hamdullah abimize gerekli tedavi uygulandı bisiklet dostları kemal bey hamdullah abimizin durumunu değerlendirdi. akşam üzeri hamdullah abimle yaptığım görüşmede kendisinin çok iyi olduğunu haftaya nereye gideceğimizi ve bütün arkadaşlarımıza selamlarını iletti. teşekkürler.

arkadaşlar bunun adı mucize bugün sabah kalktığımda dukkanı acıp hamdullah abiyi ziyarete gidecektim sabah kahvede cay icerken birinin kapıdan benı cağırdığını söyelediler dışarı cıktığımda ne göreyim arabasıyla gelen bugün benim ziyaretine gitmeyi düşündüğüm hamsullah abi değilmi vallahi şok oldum arabadan iner inmez bu hafta nereye gideceğiz oldu sankı kaza gecirmemiş gayet sağlıklı vede 2 bardak cayı ardı ardına icen hamdullah abiye söyleyecek bişey yok yürü mbe hamdulllah abi kım tutar seni :D :D yanlız bisiklete iyi binen değil kask takan avantajlıdır kalın sağlıcakla

Geri