Scudo Sports

Giresun

bu hafta yapılacak turun güzergahını Kenan belirlesinde bizde müsait olursak katılırız.Yavşan vadisi hattı yağmurlu havalarda zorlayıcı olur ama yinede siz bilirsiniz.Artık eski bisiklet ustalaramız bu tip organizasyonları sık sık yapmalıdır

Scudo
tamam bu hafta hamsili bir tur olsun ızgara yaparken kokusu üzerimize sarsın dünüştede de rüzgarla hansinin kokusunu atarız ne dersiniz ...etabı seçinde ona göre bisiklet seçim i yapalım..

mustafa hocam KÖKEV diyordu taşhan vadisine gidelim demişti fakat bize bir de araba lazım olacak ızgara ve diğer zerzevatları taşımak için eğer minibüs tarzı bir araba olursa eşler ve çocuklarda dahil edilebilir diye düşünüyorum güzelgah konusu değişebilir fikirlere açığızzz teşekkürler

arkadaşlar boğazlarım şuanda şiş ama antibiyotik tedavisi oluyorum inş hafta sonu yanınızdaki yerimi alacağım ve tabi oraya gidersek benımde bisiklet problemim olacak orası garanti olursa bende iyi olursam bi mtb ayarlayacağım yakın mesafe olduğu icinde hamdullah abi vede ismail hocamın ekıbıde katılabilir diye düşünüyorum

boztekke grup yoluna ne dersiniz ilerde dere kenarı .... piknik için çoluk çocuk hava soğuk bence selami ..

bu hafta giresun ekibine bırakıyorum organizasyonu sizden haber alacağım teşekkürler

mustafa hocam geldi yanıma şimdi dereli yolunda yavşan vadisi ve kökev istikametine gidelim ne bulursak onu yeriz bisikletler mtb olsun racıng bisikletlerde gelebilir ama az bir stabilize var bide dereli yolunda çalışma var bilginize mtb daha uygun olur diyorum toplanma yeri atapark olabilir 10 gibi çıkarız yola

hastalıktan dolayı cok istememe rağmen bu gunku turunuza katılamıyorum ama sizlere iyi pedallar diliyorum tekerinize taş değmesin arkadaşlar

bugünkü turumuz benim kaza yapmam dışında iyi geçti diyebi
liriz katılan soner selami mustafa hocam bizi yanlız bırakmayan 56 yaşında hamdullah abiye teşekküğr ediyorum fotoları birazdan ekleyeceğim herkese iyi forumlar....

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: hız
bir önceki msj yazdığım bu tura hastalık nedenıyle katılmayacaktım sabah kalktım dukkanı acmak icin arabaya bindim tam dukkana gelecektim aklıma hemen toplanma yeri olan atapark geldi oraya tura gidecek arkadaşlara kolay gelsin deyip uğurlayacaktım kenan arkadaş herkesten once oraya gelmişti onunla sohbete koyulduk benımde gelmemi istedı bende durumu ona anlattım ağır bir hastalığım olduğunu neyse o ara sevgili ağbeyimiz dr mustafa koc geldi ve benim gelebileceğimi bununda hastalığı atlatmamda yardımcı olacağımı söyledi zaten bende olan bisiklet sevdasıyla fikrim değişt6i ve tura katıldım vede bana bıraz pahalıya mal oldu ama cok guzel ve keyıfli vede zor bi tur oldu katılan arkadaşlarımı kutluyorum bana maliyeti bir dış lastik bir ic lastik on jant ev dukkan ve araba anahtarlarım kayboldu ama inanın değerdi herkese tşk

arkadaşlar bir kaç foto da ben ekleyeyim aradan.... KÖKEV manzaraları ve tarihi köprüler osmanlı döneminden kalma, yöresel ahşap evlerimiz ne diyeyim görmek lazım gezmek lahttp://img138.imageshack.us/img138/4867/1004016.jpg
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
zım anlatmak biraz az gelir teşekkürler