Scudo Sports

Giresun

Scudo
evet arkadaşlar kümbet turuna ben ve soner de gelecek ayrıca sessiz dj bizimle olacak iyi bir tur olacağı düşüncesindeyim fotoğraf makinanızı yanınıza alın birde selami yanına pompa lastik tamir gereçleri getirirsen iyi olur ..

evet yarın kübet yaylasına çıkacağız arkadaşlar 08.00 atapark toplanma yeri gelmek isteyen kendine güvenen diğer bisikletçi arkadaşlarıda bekliyoruz...

Benim Makine Allah Rahmet Eylesin .. Tamirde Gelince Ya Yenisini Alirim Yada Yaparim Ben =)))

bugün kümbet yaylasına çıktık bisela-mustafa koç hocam-müslüm-ben-kerim ve soner ortalam 130 km. yol katettik çok yorucu oldu benim açımdan ama iyi oldu özellikle iniş bir harikaydı 30-40 km sürekli iniş vardı hızımız saatte zaman zaman 65-70 km çıktık yol hava herşey güzeldi birkaç foto çektim gerisi gelecek..

bugünkü bisikletle Kümbet yaylası turu mükemmel geçti.Katılan arkadaşlar,Bisela,Kenan,Müslim,Kerim ve Soner e çok teşekkür ediyorum.Turlarımız gelecek haftalarda da devam edecek.Fotoğraflar yayla turları başlığının içinde,Bisela tarafından konacak.Onları bekliyoruz.

dunku yayla turuna katılan tüm arkilere tsk ediyorum cok guzel bir tur oldu..Gidiş baya bir yorucu oldu ama dönüş herşeye değerdi....Bu arada Selami Abi resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla hocam....

selam SN.DOKTORUM. BEN UZUN ZAMANDIR BİSİKLETE BİNEMEDİM,SAHİLDE ANTEREMAN YAPIYORUM.AMA SİZLERLE BERABER UZUN YOLLARA'DA GİTMEK İSTİYORUM. ANTEREMANSIZLIĞIM YOLDA SAĞLIK PROBLEMİ YAŞATIRMI? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Öncelikle katılmak istemenden dolayı seni kutluyorum.Sağlık problemi işine gelince şu anda buna engel bir durum sözkonusu değilse önce kısa mesafelerle başlayıp zamanla uzatarak,uzun mesafeler gidilebilir.Bunu ancak kendin test ederek belileyebilirsin.Yorulduğun zaman dinlenmek,bol sıvı tüketmek ve şeker içeren çikolata vs yanında bulunmalıdır.Kan şekerin düştüğü
zaman idame etmek için alırsın.Kısa mesafe giden gruplar,pazar günleri Çaldağ beldesine gidip geliyorlar.Uzun mesafeli giden grubumuz olmazsa
bende katılıyorum,müsait olursam.

• Beğen
Tepkiler: murat kırca
İşte en yeni kümbet resimleri geldi arkadaşlar..

Tüm resimleri görmek için link :
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Kümbet Yaylasına yaptığımız bisiklet turuna katılan arkadaşlara isimlerini tekrar zikretmiyorum.Daha önceki mesajımızda ve fotoğraflarda görüldüğü üzere ve ayrıca bu turu binbir zahmetlerle fotoğraflayan arkadaşlara ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.Sanırım bunlar ileride iyi bir anı olarak kalacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
aslında ben şöyle düşünüyorum trabzon turu için hep uzungöl yaylasına gidelim orda bir akşam kalalım dönüşü öyle yapalım toplam 250 km gidiş toplam 500 km çadırlarımızı da alalım yanımıza benim çadırda iki kişi kalabiliyor bisikletlerle beraber

470km tam... giresun trabzon hava alanı 150 havaalanı uzungöl 85km. 235*2=470 km.

Geri