Scudo Sports

Giresun

@SELAMİ DABAN

Kim abi geçmiş olsunlarımı iletirsin bi zahmet abi , burad hava yağıyordu actı bir az...

Scudo
26-27 Mart 2011 tarihlerinde Manisa'da yapılması planlanan K.A.P. Manisa Yıldızlar Yol Yarışları 02-03 Nisan 2011 tarihine ertelenmiştir.

ilgili arkadaşların dikkatine.........

ooo kenancım uzun süredir buraya uğramıyordun. tekrar hoşgeldin.

100'uncu msjda benden olsun , ve yeni etkinlikler bekliyoruz.

Mart ayından bu yana kimsede ses yok!

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
etkinliğin kralı burda. Dr. Mustafa Koç yarın sabah tekbaşına istanbul turuna başlıyor. gelişmeleri burdan aktaracağım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SELAMİ DABAN

Evet ' Mustafa bey'i takip ediyoruz en son samsunda idi ..
Gebzede inş karşılama yapacağız kimlerle çıktı acaba yola..

Evet abi gecen gün konuştum 2 gün sonra buluşacayız . inş.

Güzel bir gezi olmuş.Her ne kadar yol koşulları sizi zorlamış olsa da, fotoğraflarda keyfiniz yerinde görünüyor. :) :)

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
güzel , yazı ve güzel tur olmuşş ayaklarınıza ve yüreğinize sağlıkk... karabük ten ömer kabul saygılarım la

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
yıl 2011 temmuz ayı güncelliyorum konuyu yayla turları için tekrar hazırlıklar yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@SELAMİ DABAN

Merhabalar Selami abi :)

Ben de Bulancaklıyım.
Her yaz gelirim Bulancak' a.Bir kaç defa görüşmüştük sizinle, hatırlar mısınız bilmiyorum ama :)
2 sene önce bir Salcano Insomnia almıştım, onun bakımı için gelmiştim ki onunla birlikte başladım sayılır ben de bu spora.Yanlış bir seçim olsa da :D
Neyse ki şimdi o bisikleti kullanmıyorum, problem yok :)

Haa bir de Reşat Kısacık' ı tanırsınız muhtemelen.Komşunuz diye biliyorum ama.Onun torunu oluyorum ben :)

Kısmetse bu Salı günü Bulancak' a geliyorum ben.
Benim de yaylaya çıkmak gibi planlarım vardı bu sene ama tek başına ne kadar keyifli olur şüpheli :)
O bakımdan ben de sizlere eşlik edebilirim sanırım.
Kabul ederseniz tabii :)

Teşekkür ederim.

Saygılar ;)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@SELAMİ DABAN

Ustaa benide alacakmısınız :)

Sis dağına tırmanalımm selami ağbi.

Geri