Scudo Sports

Giresun

Scudo
arkadaşilar faaliyetler devam ediyor hafta sonları ben bu aralar biraz ara verdim ama bundan sonra tam hız yine antrenmanlaradevam 2011 acak sonunda alayadaki yarışlara hazırlanmamız lazım

Akşam Sefası Yolcularının dün gece yapmış olduğu tur, katılanlara teşekkürler. (link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
@cilgin_erdinc_

giresun ekibi vakit buldukça gecenin romantizminide yaşıyor. gece sürüşleri devam ediyor.

Aynen devam etmesi dilegimle aynen takipdeyim.

Giresun'daki bütün arkadaşlarımıza selamlar olsun. Turlarınızı merakla takip ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
dün yapmış olduğumuz tur bayağı bir lastik patmalarıyla geçti 3 kişi toplam 7 kez lastik tamiri yaptık. buna rağmen turumuz gayet güzel geçti. fotoları keyifle izleyin çünkü hep tamir fotoları ve birde video kaza anını tam yakalayamadım, çünkü düşmemekle meşguldüm. (link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bu da kaza anının videosu, ucuz atlattık. Fotoğraf bulunamadı.

bu sezon 3 kategoride takım cıkaracağım yıldız A ---- genc erkek vede masterlarda yanlız bu kategorilerde en cok rekabet masterlarda yaşanacak gibi sporcu sayımız cok fazla olacak gibi yıldız takımım hazırlar genclerde biraz ant eksıklığımız var yanlız masterlarda 2 takım olacak giresun genclık spor vede yeşil giresun beledıye spor olacak o yuzden kenan ,selamı,aşkın,serhat,ismail hocam vede ben olacağız amacımız iki tane ıyı takım olarak takım da derece yapmak
:rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Bisikletim var ama bende degil bende son hız takipdeyim.

Görele turu varmış galiba

Bendemi yarişcı olsam :)

Geri