Scudo Sports

Giresun

Scudo
eğer hamdullah abi bu hafta bisiklete binecekce bu kafayla zor çünkü kafada şişlik var ve kask o kafaya zor olur. bence 1 hafta ara verse iyi olur

arkadaşlar ismail hocamın inanılmaz gayretleri sayesinde bişeyler olacak gibi müdürle görüştü vede malzeme konusunda destek sözüde alındı bu saatten itibaren lisans işlerini hızlandırıyoruz bende yarın bi oda almaya calışacağım burada toplanacağız antreman vede duş imkanımız olacak bu odanında yuzme havuzunda olmasınında artıları olacak tabiki bunlar biraz zaman alacak ama yınede olacağina inanıyorum

evet hava yağışlı görünüyor benide yedeğe alın durum belli olmaz...

ah keşke benimde sınavlarım olmasa da beni de yedeklere yazsanız. :( maalesef oda olmuyo .iki hafta piyasadan çekiliyorum, final sınavlarım var :)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
yağmurda bisiklete binmek zevklı olur diye düşünüyorum yınede gelmek isteyen arkadaşlara kapımız acıkkkk

benden bişi çıkmaz bu hafta 5 gündür yatıyorum. ölmeyi düşünmüyorum. en kısa zamanda yollara döneceğim. hepinizi ekeceğim.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
akşam ismail hocamla lafladık hfta sonu çaldağ yapalım diyor yağmur olsa bile ne dersiniz

Kenan abı çaldağ nerde bilmiyorum ama ben her here gelirim yaşadıgım surede ama bıraz maddi yonden sorunum war helledebılırsem haberleşir halederız

size iyi eğlenceler erdinç ve enes'ede sponsorluk yapın biraz sonuçta öğrenci ve işsizler bu arada hamdullah abiyi de unutmayın.:D

Geri