Scudo Sports

Giresun

Hayır tek siz yoksunuz...Giresun daki arkadaşlar düzenli olarak bisiklete binmekteler..mesela bizim yarın sabah 09.01.2010 bir turumuz olacak yine pazar günü başka bir tura katılacağız arkadaşlarla..sizlerde buyrun geln efendim...
sevgili selami kardeş birkaç telefonuma cevap vermedim ben öyle hemen kırılmam..ama pek forum a giremiyorum ve sizleri takip edemiyorum..bu arada faaliyet programı çalışmalarına başladık.aklınıza gelebilecek etkinlikleri mutlaka iletin...dün akşam adını bilmediğim bir bisikletçi (öğrenci servisi şoförü)arkadaşla konuyu yorumladık..sizleride bekliyorum selam ve sevgiyle...ha bu arada ben fatsa da o köftecide köfte yemem....

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Scudo
@ismail demirel

ismail hocam bu konu hortlamış sen bizi diğer linkten takip et istersen. olur böyle şeyler bazen uygun olamıyorum bunun için özür dilerim sizden saygısızlık etmek istemem, madem o köfteciyi sevmedin bizi başka köfteciye götür ama gene de fikiri olsun diye arapkaşındaki hacının yeri mükemmel sıcak su bol çay ve ilgi var teşekkürler:in:

@bisela

selami abinin dediklerine aynen katıkıp şunları da eklemek istiyorum. Giresun sayfası zaten var. bu konuyu orada açmış olsaydın biraz daha ilgi görürdü. birde çu söylim. burada yazzdığın günlük mesafeyi gerçekten alıyor musun? eğer gerçekten alıyorsan ben sana katılaabilirim. beni de eğitim fakültesinde bulabilirsin:)

• Beğen
ortalama en kötü ihtimalle saat 9 gibi pirazizde olsak 10:30 ordu da oluruz biraz mola tüneldi yoldu derken olur saat 12:00. 1.5 saat yemek molası olur saat 14,00 hareket ve etrafı izlerken saat 16:15 te hava kararmaya başlıyor ki biz piraziz e ulaşırız galiba teşekkürler biraz hızlı gitmemiz gerekebilir

ismail hocam ismim kenan seninle konuşan bendim bundan sonra çok daha sık görüşürüz nasip olursa sizin diplomatik konularda bizlerinde arkadaşlarımla beraber eski tacrübelerimizle ortaya çok güzel faaliyetler çıkacağı ümidindeyim

• Beğen
@müslüm açar

arkadaşlar kalın kışlık giyeceklerinizi de yanınızda getirirseniz üşümezsiniz sabah görüşürüz. inşallah:)

yavv müslüm alem adamsın sen onların öyle dediğine bakma peşlerine kurşun atsan yetişmiyor yaşlandım ben, sen bile beni geçiyon görmüyormusun. yarın gelsin köfteler köfteeeeee

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
giresun ekibi yarın mustafa hocamın ordaki benzinlikte toplanıp bulancak a hareket edebilirler teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
@bisela

ben bu akşam pazarsuyunda ikamet ediyorum. yarınki tura bulancaktan katılacağim. selami abi sen dükkanı me zaman açıyorsun. ben ona göre ineyim bulancaka

• Beğen
Geri