Scudo Sports

Giresun

Scudo
evet satışlara devam alıcılar mesaj göndermeye başladı yine hafta içi gönderecem bir takım daha

enesciğim valla meşhur olduk saende bana erol taşın rolünü teklif edecekler bu gidişle ya arkadaşlar catalla zevk vermiyoooooooo:D :D :D :D :D

çok yakında buralarda, hadi bakalım enes yolcu olunca ne olacak merak ediyorum bu kadar gazz sana dokunmasın:D

Merhabalar Soner bey,

Bende giresunluyum konuyu geç de olsa gördüm ve çok hoşuma gitti...

Acaba belediyeyle görüşmeler içinde bulundunuz mu ? siz hedeflerinizi ve yapıcaklarınızı bildirip bir iki örnek verip ve sıkı bir ricada bulnursanız neden olmasın ilk bunlar olursa zaten başarı ister istemez gelicektir...

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
ilginden dolayı sizi tebrik ediyorum aynı zamanda hemşeri olmamızvede bu sporu sevmemizde düşünce olarak cok güzel birşey evet takımkurmak zor buda bi bisiklet takımı olunca dahada zorlaşıyor beleyiyeden yardım almamız zor cünkü beledıyemızin kendıne bıle hayrı yok ama önemli değil cünkü bu işte fikir birliği yaptığımız arkadaşlarımın hepsı bu sporu yıllar önce zorluklar icinde yapmış insanlar şu anda bu arkadaşlar her konuda bilgi sahibi vede malzeme olarakta hazırız sadece bu sporu anlayacak bi yönetimi olan bi kulüp lazım
yanımızda dursunlar yeter vede cok yakında turkıyede ses getirecek bi giresun olacağımıza inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri