Scudo Sports

Giresun

tek başına iyi yol almışsın ama yanında biri daha oolmalıydı bence ..

Scudo
Sağolasın abi,ama malum Giresun'da fazla bisikletçi yok,olanlarında hepsinin işleri var,bende bisikletimden uzak kalmıştım 4 gün,hemde Cumhuriyet Bayramı vardı,hem sürdüm hem kutladım... :)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
yarın ne yapıyorsunuz millet hava yağmurlu yağmur duracak gibi değil buna rağmen gidecek varsa banada haber versin:)

• Beğen
bakacağız artık bekliyoruz katılımları bana farketmez giderim ben

@Mertcan Aydın
soner uyuma adam senin kıza talip, istiyor çikolataylamı gelecek heh heh fiyatta vermişşş:D

yağmur durdu arkadaşlar yarın için düz yol gidilebilir ordu mesela yada başka bir yer teklifleri bekliyorum

Bence Ordu uygun,ama isterseniz şu meşhur Tirebolu çayıda içilebilir,gerçi son turumuz bu istikametteydi ama seçim sizlerin... :)

• Beğen
arkadaşlar ben eve gidiyorum tlf la haberleşelim artık ne diyeyim bütün arkadaşların tlf ları var sabah görüşürüz teşekkürler

Selami abi senin numaran yok bende,yazabilirmisin acaba,eğer sabah okursan bunu,benide arayın,0507 211 02 47

valla bisikleti satmaktan vaz gectım yazakadar binerim yeni alacağım bisikleti kışın yormayayım dıyorumda

yağmur durdu arkadaşlar ordu yapabiliriz geç de olsa ...gelmek isteyen 05325889855 irtibat kursun

hava düzeldi galiba güneşi bugün gördük bir haftadır yağmur yağıyor soner jantı ne yaptın aldın mı adamda 3 tk varmış haberin olsun

• Beğen
Tepkiler: Mertcan Aydın
Geri